Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Rookmelders plaats in een Huis

Rookmelders redden levens door te waarschuwen u van een brand in uw huis. De apparaten gebruiken batterijen zijn vrij goedkoop en niet moeilijk te installeren . Bij het plaatsen van rookmelders in uw huis , de National Fire Prevention Association ( NFPA ) adviseert het plaatsen van de apparaten op elk niveau van uw huis . De sleutel is om te waarschuwen voor een brand niet uit welk gebied of niveau u zich bevindt. Rookmelders zijn verkrijgbaar in de detailhandel , hardware en home improvement winkels als
online . Dit is wat je
ladder nodig
boormachine of kruiskopschroevendraaier
Batterijen
Instructions
Locating & Montage
1

Zoek een ruimte in een hal , kamer of ruimte op het plafond of hoog op de muur kopen van 2

Gebruik een ladder om toegang te krijgen tot het gebied - . vermijdt gebieden in de buurt van buitendeuren en ramen . Het gebied moet niet dichter dan 3 meter zijn. Van warmte registers /ventilatieopeningen zodat de lucht te blazen niet zal verrekening van de detector.

Het gebied moet ook niet dichter dan 3 m zijn van elke deur die leidt naar een keuken of badkamer - . deze kamers kan rook en stoom die kan verrekenen de detector

3

Gebruik een boormachine of een kruiskopschroevendraaier te monteren van een rookmelder wandplaat hoog op de muur of het plafond . Als wandmontage moet de bovenkant van de detector niet meer dan 4 tot 12 centimeter van het plafond .

Bij montage op een plafond , de bovenkant van de detector niet dichter dan 4 cm van de dichtstbijzijnde muur .
4

Verwijder het batterijdeksel van de achterkant van de rookmelder . Plaats een " 9V ", " AA" of " AAA" batterij (en) in het batterijcompartiment . Vervang de batterij deur .
5

Plaats de rookmelder op de muurplaat , zodat de groeven op de achterkant van de melder lijnen met groeven van de plaat . Draai de rookmelder met de klok mee om het te vergrendelen.
Locaties
6

Plaats een rookmelder in elke hal en slaapkamer in uw huis zo goed als in de woonkamer , eetkamer en kelder .

Als het leven in een woestijnklimaat en uw huis bevat een verdamper koeler , monteer de rookmelder op een muur 12 centimeter onder het plafond . Dit zal ervoor zorgen rook wordt gedetecteerd door het apparaat sinds verdamper koelers toevoegen van vocht aan de lucht en kan leiden tot rook uw huis te laten vallen .
7

Plaats geen rookmelder in de keuken of in de garage , omdat deze gebieden bevatten rook en dampen die de detector kan verrekenen .
8

plaats geen rookmelder in een onverwarmde zolder of kruipruimte . Deze gebieden kunnen veroorzaken detector niet goed vanwege de extreme temperatuurverschillen op deze gebieden .

Let op , er zijn rookmelders ontworpen voor zolders - . ideaal als u de zolder voor opslag gebruikt en u wenst een detector in de ruimte

Hoe te First Alert rookmelder Wire

Bedrading rookmelders is iets anders , afhankelijk van of u installeert een alarm of met elkaar verbinden meer dan een alarm. Uw elektrische code zal waarschijnlijk zeggen dat je een erkende elektricien om het te doen, ook zijn , dus controleer uw codes . Een batterij-aangedreven alarm installeren kan een eenvoudigere manier om te gaan , afhankelijk van de code in je stad. Instructies 1 Sluit de

Meer dan ooit