Huis Tuin

Huis Tuin

Wat doen Koolmonoxide Detector cijfers betekenen

?

Koolmonoxide detectoren zijn ontworpen om een ​​nauwkeurige lezing van de hoeveelheid koolmonoxide in de lucht te voorzien . Deze detectors meten de hoeveelheid koolmonoxide in de lucht in ppm . Deze waarde wordt weergegeven als een getal dat de concentratie van koolmonoxide in de lucht rond de detector aangeeft .
Wat de nummers Measure

De getallen weergegeven koolmonoxidedetectors geven de hoeveelheid koolmonoxide in de lucht . Koolmonoxide is geurloos en onzichtbaar voor het blote oog . Dit gas wordt vaak geproduceerd door verbranding van brandstof , zoals kerosine , maar kunnen ook uit andere bronnen ook.
De System Meting

Koolmonoxide detectoren maatregel in delen per miljoen . Dit geeft aan hoeveel koolmonoxide gas deeltjes per miljoen deeltjes lucht . Een meting van 1000 ppm zou aangeven dat de concentratie van koolmonoxide was op 0,10 procent .
Significante waarden

De concentraties van koolmonoxide die als veilig worden beschouwd afhankelijk op hoe lang een persoon zal worden blootgesteld en onder welke concentratie. Federale maakt blootstelling aan 35 ppm voor een periode van maximaal 8 uur . Hogere concentraties van koolmonoxide is duizeligheid en misselijkheid veroorzaken binnen twee of drie uur en uiteindelijk tot de dood leiden .
How to Get nauwkeurige metingen

Inzicht in de aantallen geproduceerd door een koolmonoxide detector is alleen nuttig als ze juist zijn. Om nauwkeurige metingen moet u detectoren te monteren op een gematigd afstand van toestellen die waarschijnlijk koolmonoxide dampen genereren . Veel apparaten die werken met open vuur maken korte pieken van koolmonoxide dampen wanneer ze beginnen , dat zal een CO-detector te activeren . Het wordt algemeen aanbevolen dat de CO-detectoren in de buurt van het plafond worden bevestigd door het feit dat koolmonoxydedampen regelmatig stijgen van warmte die door hun bron .
Oorzaken van onnauwkeurige metingen

onnauwkeurige metingen van koolmonoxidedetectors vaak veroorzaakt door tijdelijke pieken koolmonoxide . Hoewel deze waarden kan nauwkeurig de tijdelijke verhoging van koolmonoxide . Aangezien CO-detectoren zijn het meest effectief wanneer het wordt gebruikt om de algemene niveaus van koolmonoxide te detecteren , is het handig om te weten wat kan een tijdelijke piek in de metingen leiden . Bronnen die een open vlam gebruiken vaak het creëren van een uitbarsting van koolmonoxide wanneer ze in te schakelen. Sigarettenrook kan ook leiden tot een plotselinge stijging van de CO metingen .

Fire Detection & amp ; Onderdrukking Systems

Het gebruik van branddetectie en onderdrukking systemen kunnen levens en eigendommen te redden in geval van een brand in een gebouw . Deze systemen werken door het detecteren en melden de bewoners van een woning of een gebouw en personeel van de hulpdiensten van een gevaar voor brand en door verrekening van een sprinklerinstallatie in het vuur te onderdrukken . Flame en hittemelders Sommige bran

Meer dan ooit