Huis Tuin

Huis Tuin

Plaatsing van koolmonoxidemelders

Bescherm uw gezin tegen koolmonoxidevergiftiging door het plaatsen van koolmonoxide detector eenheden in de meest optimale positie in uw hele huis . Bekend als de stille moordenaar , koolmonoxide is geurloos , smaakloos en kleurloos , waardoor het een stiekeme en dodelijk gif . Of uw koolmonoxidemelders zijn hard- wired in een nieuw huis gebouwd of batterij-aangedreven eenheden toegevoegd in latere , plaatsing is cruciaal voor het houden van uw dierbaren veilig .
Instructions
1

Plaats één koolmonoxide melder in elk slaapgedeelte of slaapkamer . Installeer een detector unit in de gang buiten de slaapvertrekken . Zoek de detectoren op de muren of het plafond verst verwijderd van verwarming ventilatieopeningen.
2

Zorg ervoor dat er ten minste één koolmonoxide melder op elke verdieping van een meerdere verdiepingen huis , met inbegrip van de kelder , zelfs als er geen kamers op die verdieping .
3

Zoek koolmonoxidemelders hoog op de muur of op het plafond . Leg ze op een locatie die niet zal worden geblokkeerd door gordijnen , hoge meubels of andere lasten.

Hoe maak je een rookmelder installeren

Een huis rookmelder is een waardevol apparaat dat veel kan doen om de veiligheid van de bewoners van uw huis en uw bezittingen te verzekeren . Rookmelders zijn er in twee soorten - op batterijen en hard-wired . Een hard- wired rookmelder is iets moeilijker te installeren dan een batterij bediende inrichting , maar heeft het voordeel dat er geen onderhoud . Deze moeten worden geïnstalleerd door een

Meer dan ooit