Huis Tuin

Huis Tuin

Rookmelder Installatie Vereisten

Rookmelders redden levens , volgens de National Fire Protection Association ( NFPA ) . De NFPA schat ongeveer 70 procent van de sterfgevallen veroorzaakt door thuis branden voorgedaan in huizen waar geen operabele rookmelder is geïnstalleerd . De NFPA gelooft het hebben van een werkende rookmelder in elk huis in de Verenigde Staten kon thuis brand sterfgevallen te verminderen door meer dan 1000 per jaar . De NFPA noten die simpelweg het hebben van een rookmelder in de woning , is echter geen garantie dat het alarm werkt of dat deze correct is geïnstalleerd .
Building Codes

De installatie van rookmelders is voorgeschreven door de bouwvoorschriften op de staats- en lokaal niveau , die kunnen variëren. Volgens Sensor System , zijn er drie primaire organisaties die brand- en bouwvoorschriften die door staten en gemeenten , waaronder de bouw Ambtenaren en Code Administrators , de Internationale Conferentie van Building Ambtenaren en de Zuidelijke Building Code Congres International kunnen worden vastgesteld ontwikkelen. De NFPA publiceert codes en normen die gelden voor de installatie en het onderhoud van rookmelders . Smoke installatie detector eisen verschillen per type gebouw , de verwachte bezettingsgraad , of het gebouw is nieuwe of bestaande bouw en vele andere factoren . De primaire NFPA code die installatie rookmelder regeert is NFPA 72 - . National Fire Alarm Code
Locatie

De meeste nationale en lokale bouwvoorschriften vereisen nieuwbouw woningen aan elkaar verbonden rookmelders hebben geïnstalleerd in elke slapende kamer in het huis , volgens de NFPA . De NFPA beveelt ten minste één rookmelder op elke verdieping van bestaande eengezinswoningen , inclusief de kelder worden geplaatst . Een rookmelder moet zich in of in de buurt van elk apart slaapgedeelte . De NFPA adviseert ook alle rookmelders in het huis met elkaar worden verbonden , om vroegtijdig te waarschuwen in geval van een brand uitbreekt in een afgelegen deel van het huis . Rookmelders moeten aan het plafond , niet dichter dan vier centimeter naar de dichtstbijzijnde muur , of hoog op een muur , niet dichter dan 12 centimeter aan het plafond worden bevestigd , volgens de NFPA .

Power Source

Rookmelders kunnen werken op gelijkstroom van de accu's , wisselstroom door het elektrische systeem van het gebouw of een combinatie van beide . Installateurs die harde draad rookmelders in de elektronische systemen van het gebouw bijzondere aandacht moet besteden aan de fabrikant & rsquo ; s bedrading instructies , volgens Sensor Systems . De installatie moet in overeenstemming zijn met NFPA 70 , artikel 760 , evenals de National Electrical Code ( NEC ) en alle staats- en lokale bouwverordeningen . De NFPA raadt alle bedrade rookmelders hebben een batterij back-up systeem . Rookmelders die op batterijen zijn moet maandelijks worden getest en hebben elk jaar de batterij vervangen .

Huis koolmonoxidemelders alert huiseigenaren om gevaarlijke concentraties koolmonoxide

Hoe een valse Reading op een huis Koolmonoxide Detector voorkomen . Koolmonoxide is moeilijk te detecteren met zintuigen , aangezien het kleurloos en heeft geen merkbare geur . Iets dat op gas rijdt , olie , of propaan produceert koolmonoxide . Als de koolmonoxide wordt uitgevoerd zonder te worden uitgeschakeld, kan het leiden tot ernstige gezondheidsproblemen , zoals hoofdpijn , desoriëntatie , s

Meer dan ooit