Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Rookmelders Vervang

Controleer uw rookmelders regelmatig om ervoor te zorgen dat ze goed werken . Zodra u een probleem met een rookmelder op te sporen , te vervangen . Het vervangen van een alarm is een eenvoudige taak . U kunt gemakkelijk veranderen van de meeste rookmelders in minder dan 10 minuten met een paar eenvoudige hulpmiddelen. In plaats van het risico een leven als gevolg van een defecte rookmelder , volgen een aantal fundamentele procedures voor het vervangen van het. Je kan een leven redden .
Wat je
Wierook
Laddertjes
Rookalarm Need
schroevendraaier
Stanleymes
Instructions
1

Bepaal de werkbaarheid van uw rookmelders . Test de batterijen in de rookmelder . Als de batterijen zijn niet het probleem , licht een stuk branden van wierook en houd hem onder het alarm gedurende maximaal twee minuten . De aanwezigheid van rook moet het alarm activeren. Luister voor een geluid. Als je iets niet kunt horen , vervang het alarm.
2

Gebruik een trapje om de rookmelder te bereiken . Ontrafel het apparaat met behulp van de palm van je hand . Plaats uw hand over haar louvre deksel en draai deze vervolgens naar links. De rookmelder hoes zal wegvallen bloot haar innerlijke werking .
3

Zoek de schroeven waarmee het alarm te bevestigen aan het oppervlak van het plafond of de muur. Gebruik een schroevendraaier om elk van deze schroeven te verwijderen . Draai ze naar links totdat ze eruit vallen . Vaak een verflaag zal de grondplaat te houden . Als de grondplaat op zijn plaats blijft , gebruik dan een mes om te scoren rond de omtrek van het alarm .
4

Lijn de schroefgaten in de grondplaat van de vervangende alarm met de bestaande gaten in het plafond of de muur . Bevestig de plaat aan het oppervlak met behulp van de schroeven die met de nieuwe alarm kwam .
5

Activeer de rookmelder . Plaats een nieuwe batterij in de batterijhouder op de grondplaat van de vervangende alarm. Vervang het louvre deksel op de wekker .

Moet een brandalarm worden geïnstalleerd in de Keuken

? Koken en bakken apparatuur zijn een belangrijke oorzaak van residentiële thuis branden en vuur verwondingen. Volgens de National Fire Protection Association , Amerikaanse brandweer reageren op een geschatte 154.700 huis structuur branden per jaar dat kookgerei betrekken . Het lijkt dus logisch om een rookmelder in de keuken hebben . Dit is echter niet het geval . Rookmelders moeten niet in keuke

Meer dan ooit