Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe u de batterijen in een rookmelder

Volgens de Amerikaanse Fire Administration , zowel standaard rookmelders en bedrade rookmelders die batterijen te gebruiken als een back-up nodig om hun batterijen vervangen ten minste eenmaal per jaar. Als je nog nooit een rookmelder batterij veranderd , maak je geen zorgen . De opdracht is eenvoudig te bereiken en zal je niet meer dan een paar minuten .
Wat je nodig hebt
Laddertjes
1 9 - volt batterij
Instructions
1

Plaats uw ladder onder de rookmelder en de klim naar de top .
2

Bereik omhoog en grijp de zijkanten van uw rookmelder met beide handen . Draai de behuizing tegen de klok in en zal de detector los te maken van de basis, die wordt geschroefd in het plafond .
3

Trek het lipje dat de detector wordt aangesloten op de basis. Dit geeft de detector zodat u deze kunt meenemen naar beneden naar u toe.
4

Gebruik een vingernagel te wrikken open het batterijcompartiment en wrik de batterij . De accu wordt van de terminal .
5

Bevestig een nieuwe 9 - volt batterij naar de terminal en stop het terug in de batterijhouder. Sluit het tabblad van het batterijcompartiment.
6

Reach up en bevestig de zender terug op de rookmelder . Er is maar één manier waarop het kan gaan in .
7

Lijn de lipjes op de rookmelder en de basis en draai met de klok mee om het vast aan de basis.
8

Test de rookmelder door op de knop op de detector. Dit zal zorgen voor de nieuwe batterij goed werkt .

Hoe om te verwijder de batterij in een Home rookmelder

De US Consumer Product Safety Commission beveelt het testen van uw rookmelder minstens een keer per maand en het vervangen van de batterij , indien nodig. Veel rookmelders of detectoren uitstoten intermitterende sjirps als de batterij riool naar beneden . Als de batterij leeg raakt, vervang deze zo spoedig mogelijk . Het verwijderen van de batterij in de meeste brandalarm is hetzelfde. Wat je Kru

Meer dan ooit