Huis Tuin

Huis Tuin

Massachusetts Rookmelder Plaatsing Eisen

Massachusetts General wet bepaalt dat elke gebouw of constructie gebruikt voor bewoning moet zijn uitgerust met rookmelders . De locatie en het type van de detectoren die nodig zijn om te worden geïnstalleerd afhankelijk van wanneer het gebouw werd gebouwd of aanzienlijk gewijzigd
Alle Residences

Rookmelders zijn verplicht op elk niveau van de residentie , op het plafond van de basis van elke trap en buiten elke slaapgedeelte . Als een rookmelder is geïnstalleerd binnen 20 meter van een keuken of een badkamer met een bad of een douche , het moet een foto-elektrische rookmelder zijn. Dit komt door het feit dat ionisatie rookmelders worden geactiveerd door stoom of koken fumes.Photoelectric melders rook accumulatie door veranderingen in lichtniveaus , terwijl ionisatiemelders gevoeliger en rook detecteren wordt, onderbreekt een elektrische stroom in de detector . De meeste rookmelders te koop, zoals beide soorten sensoren .
Residences gebouwd of veranderd vóór 1975

Rookmelders kunnen worden op batterijen , hardwired aan het elektrische systeem van het gebouw of een combinatie van beide .
Residences Gebouwd of Altered Tussen 1975 en 27 augustus , moet 1997

Rookmelders voor deze woningen worden bevestigd aan het elektrische systeem en verbonden van het gebouw. Een minimum van een rookmelder is vereist voor elke 1.200 vierkante meter aan leefruimte .
Residences Gebouwd of Altered Na 27 augustus 1997

Rookmelders voor deze woningen dient te worden bevestigd aan elektrische installatie van het gebouw met een batterij back-up en onderling verbonden . Een minimum van een rookmelder is vereist voor elke 1.200 vierkante meter aan leefruimte .

Wat zet een rookmelder

? Rookmelders zijn gebruikt in huizen in de VS voor ongeveer vier decennia . In veel landen , met ten minste een rookmelder in een huis wordt vereist door de wet . Wat precies zet een rookmelder en hoe het werkt , hangt af van het type rookmelder in kwestie. Geblokkeerde Licht Een type rookmelder is de optische rookmelder . Deze rookmelders hebben elk een lichte en een sensor . Te allen tijde ,

Meer dan ooit