Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Fire Blanket Installeer

Fires zijn een gevaar in elk huis in het land als gevolg van elektrische storingen , gaslekken of zelfs ontvlambare voorwerpen zoals hout en tapijt . Een blusdeken is een item dat u kunt kopen kleine branden voordat ze verspreid te blussen . Een blusdeken kan ook helpen voorkomen dat de rotzooi die wordt geleverd met het gebruik van een brandblusser .
Wat je nodig hebt
Montage hook
Nails ( optioneel)
Hammer ( optioneel)

Pouch of doos
branddeken
Instructions
1

Bevestig de montage haak aan de muur . Meest bevestigingshaken zal hechten met een kleefmiddel dat wordt geleverd met de haak , maar sommige montage haken zijn bevestigd met een nagel in plaats . Hamer de ophanghaak indien nodig en controleer of de haak stevig is bevestigd. Zoek de haak ver van brandgevaar , zoals de kachel of een open haard .
2

Plaats de beschermende hoes of doos aan de haak . Controleer of de zak of doos is snel en eenvoudig te openen . Zo niet, stel de doos of zak totdat u gemakkelijk kunt openen .
3

Vouw de deken en plaats het in het zakje of doos . De methode zal verschillen op basis van de zak of doos stijl , maar de meeste vereisen het vouwen van de deken , het openen van de doos of zak en vervolgens het plaatsen van de deken binnen voordat snapping de doos of zak gesloten is.
4

Controleer de deken voor gaten , scheuren en andere schade een keer per maand . Als er schade optreedt , koop een nieuwe deken .

De Koolmonoxide Detector Geschiedenis

Koolmonoxide , of de stille moordenaar , zoals het soms wordt genoemd , is een reukloos gas dat wordt geproduceerd door de verbranding van de brandstof . Hardlopen autos , draagbare kachels , wasdrogers en geblokkeerde schoorstenen kunnen allemaal verantwoordelijk voor een koolmonoxide in uw huis . CO-vergiftiging doodt tussen de 200 en 300 mensen in hun huizen per jaar , volgens de Amerikaanse C

Meer dan ooit