Huis Tuin

Huis Tuin

House Building Codes voor rookmelders

Rookmelders of rookmelders kan drastisch het aantal doden en gewonden als gevolg van brand te beperken . Volgens de National Fire Protection Association , 70 procent van alle sterfgevallen in huis branden tussen 1999 en 2001 gebeurde in woningen zonder rookmelder of met een defecte alarm. Daarom is veel wetgeving zowel binnen de Verenigde Staten en in het buitenland regelt de uitvoering van rookmelders , met bijzondere nadruk op woningen .
NFPA Life Safety Code

De National Fire Protection Association stelt voorzorg brand richtlijnen in zijn Life Safety code . Terwijl de code is niet recht, het vormt de basis voor individuele brandvoorschriften veel staten ' . OSHA gebruikt de Safety Code Life in zijn juridisch bindende voorschriften voor exit routes in plaatsen van het bedrijfsleven . Ten aanzien van rookmelders , de code mandaten die detectoren worden geplaatst in alle levende structuren , slaapgedeelte en appartementen , in aanvulling op de semi - openbare plaatsen zoals hotels , slaapzalen , kinderopvangcentra , en correctionele of detentiecentra . Building Ambtenaren en Code Administrators International ( BOCA ) bevordert ook soortgelijke regelingen .
Per staat verordening

Terwijl de NFPA biedt een landelijk model voor rookmelder gebruik , individuele staten behouden discretie aan wettelijk verplicht alarmen . Volgens een rapport uit 1999 over de staat wetgeving rookmelder gepubliceerd in " Injury Prevention " magazine , 18 staten eisten rookmelders in alle soorten gebouwen. Slechts zeven staten had geen rookmelder wetgeving dan ook. Andere staten verplicht rookmelders in bepaalde gevallen , zoals bij een of twee eengezinswoningen , meergezinswoningen , huur of nieuwbouw . Staatswetten ook variëren met betrekking tot de aard van de brandmelder vereist . Sommige staten mandaat dat op batterijen rookmelders worden gebruikt , sommige vereisen hard- wired -eenheden en andere staten toestaan ​​dat beide soorten . Natuurlijk , hard-wired brandmelders met batterij back - up bieden de beste bescherming .
Proper rookmelder Gebruik

Voor rookmelders te kwalificeren als het vervullen van brand code , ze moeten functioneel zijn , aangesloten of het bedrijf werkt batterijen , blootgelegd en gedeblokkeerd . Hoewel het toegestaan ​​is om een rookmelder tijdelijk te dekken , zoals bij het schilderen van de muren , het verlaten van een tape of andere materialen die een rookmelder zal het ineffectief en inconsequent om relevante brand codes te maken . Vaak slecht beveiligde rookmelders vallen uit hun huisvesting en hangen door de bedrading . Hoewel dit niet noodzakelijk bemoeien met het functioneren van de rookmelder is , het vormt een risico, en wordt afgeraden . De veiligheid van consumentenproducten Commissie beveelt het plaatsen van rookmelders op elke verdieping van een woonhuis , in elk slaapgedeelte , en buiten slaapgedeelte. Om een goede werking te garanderen , moeten rookmelders per jaar worden getest .

Hoe te Onderling Alarmen Vervang

Als je problemen hebt met het verwijderen van een onderling verbonden alarm omdat je het wilt vervangen , is de kans groot dat het slot op de montageplaat . De vergrendeling is ontworpen om het alarm te stoppen tegen diefstal. Het wordt niet gebruikt in een singe familie woning , maar is gebruikelijk in het appartement huizen en hotels . Zodra u het toestel ontgrendeld , kunt u gewoon vervangen do

Meer dan ooit