Huis Tuin

Huis Tuin

Afvoeren van Optische Rookmelders

Er zijn twee soorten rookmelders . Men maakt gebruik van een LED-licht , en de andere is licht radioactief . Een foto-elektrische rookmelder maakt gebruik van een lichtstraal op grote rookdeeltjes die een kamer in te voeren op te sporen . Wanneer de lichtstraal wordt onderbroken , gaat het alarm af . De andere soort alarm gebruikt ionisatie om rookdeeltjes , geregeld door een kleine hoeveelheid radioactief materiaal genaamd americium - 241 detecteren . Als om welke reden u niet weet welke soort rookmelder moet je beschikken over - misschien wel het label is beschadigd of verwijderd - . Behandelen ongelabelde alarmen met dezelfde stappen als radioactieve rookmelders
Wat je nodig hebt
Verzending doos
Instructions
1

Voorkom dat het alarm van wordt verpletterd of gevallen is. Gooi in de prullenbak. Hoewel de radioactieve americium -241 is veilig opgevangen in een metalen behuizing , kan het een gevaar voor de gezondheid bij inademing of inslikken . Als het alarm wordt verpletterd in de achterkant van een vuilniswagen , kan de radioactieve stof vrijkomen in de lucht .
2

Verwijder de batterij uit de achterkant van het alarm. Dit is veilig zolang je niet knoeien met enig ander deel van het alarm. In feite zijn veel alarmen hebben een batterij check -knop , zodat u de batterijen kunt veranderen voordat ze volledig ontladen zijn . Recycle de rookmelder batterij .
3

Bel uw plaatselijke prullenbak beheersinstantie om te zien of het heeft een inzamelpunt voor gevaarlijke stoffen. De Environmental Protection Agency ( EPA ) zegt dat in bepaalde staten straling controleprogramma's voeren een jaarlijkse round up van gevaarlijke stoffen en huishoudelijke chemicaliën . Controleer om te zien of uw staat deelneemt . Zo niet , ga dan naar stap 4.
4

Gesloten het alarm voor de grond van UPS mail ( niet luchtpost) . Gebruik krant of een andere vorm van padding , en sluit de doos . Ook een briefje dat zegt dat het alarm is bedoeld voor verwijdering . Er zijn geen speciale scheepvaart eisen . Net het pakket voldoende gefrankeerd, aan de grond te dekken.
5

Adres het vak aan de fabrikant alarm. De Nuclear Regulatory Commission mandaten dat alarm fabrikanten beschikken over nucleair afval in afvalverwerkingsinstallaties . Als u niet zeker bent van het adres , check de bron sectie van dit artikel voor informatie over de top rookmelder fabrikanten .

Hoe te rookmelders Connect

Volgens de NFPA , meer dan 1/3 van alle huizen in Amerika zijn niet beschermd worden door rookdetectoren . Nog meer verrassend is het feit dat het sterftecijfer in huizen zonder werkende rookmelders is 45 procent hoger dan in huizen waar ze werken. Om uw gezin te beschermen tegen het slachtoffer worden van een woning brand , moet u beschikken over werkende rookmelders geïnstalleerd in uw huis . In

Meer dan ooit