Huis Tuin

Huis Tuin

Huis koolmonoxidemelders alert huiseigenaren om gevaarlijke concentraties koolmonoxide

Hoe een valse Reading op een huis Koolmonoxide Detector voorkomen . Koolmonoxide is moeilijk te detecteren met zintuigen , aangezien het kleurloos en heeft geen merkbare geur . Iets dat op gas rijdt , olie , of propaan produceert koolmonoxide . Als de koolmonoxide wordt uitgevoerd zonder te worden uitgeschakeld, kan het leiden tot ernstige gezondheidsproblemen , zoals hoofdpijn , desoriëntatie , slaperigheid , braken , flauwvallen , en , in extreme gevallen , hersenschade en de dood . Er zijn verschillende stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat een koolmonoxide detector is het verstrekken van een nauwkeurige lezing en alert in uw huis .
Wat je
internettoegang
Koolmonoxide detector
Need
Instructions
1

Onderzoek uw opties voor de aankoop van een huis koolmonoxide detector. Gebruik het internet om toegang tot vertrouwde beoordeling bronnen, zoals Consumer Reports krijgen . De Environmental Protection Agency suggereert onderzoek koolmonoxidemelders , omdat merken sterk kan variëren , en , in het algemeen , koolmonoxidemelders zijn niet zo betrouwbaar als rookmelders .
2

Koop een koolmonoxide detector en bekijk de instructies van de fabrikant voor gebruik . Elk merk kan specifieke instructies om de beste prestaties van de detector te krijgen .
3

Plaats de koolmonoxide melder in een gebied waar het zal minder kans op een foute waarde te hebben. Houd het uit de buurt van vochtige ruimtes , garages , gebieden met een te hoge of te lage ventilatie, kookplaten of ovens , of in een gebied waar het beschadigd zou kunnen worden. Aangezien koolmonoxide verspreidt gelijkmatig door de lucht , kan de detector hoog of laag geplaatst worden op een muur zonder het maken van een verschil in het lezen .
4

Controleer de batterijen van het apparaat regelmatig door het uitvoeren van een test , volgens de instructies van de fabrikant . Vervang de batterijen zo nodig om te verzekeren dat de detector goed werkt .

Hoe maak je een rookmelder 9 Volt batterij Kamer Open

Als uw rookmelder tussenpozen kwettert zonder aanwijsbare reden , is het waarschijnlijk tijd om de batterij te vervangen . Het maakt niet uit of een 9 - volt batterij is de primaire energiebron , of als het is gewoon een back-up voor noodgevallen , zal de detector piepen om gebruikers te waarschuwen wanneer energie bijna op is. Om ervoor te zorgen dat het apparaat goed werkt , is het belangrijk om

Meer dan ooit