Huis Tuin

Huis Tuin

Bouwvoorschriften voor Fire Alarm

Brandalarm dienen om het risico op brand en snelle tijdige evacuatie waarschuwen . Om hun doel te dienen , moet alarmen zijn in goede staat en ze moeten snel een brandhaard detecteren overal binnen een gebouw . Voor deze doeleinden , de National Electrical Code regelt de installatie en het onderhoud van alle brandmelders . Daarnaast is de Occupational Health and Safety Administration , of OSHA , reguleert brandalarm op de werkplek .
Installatie Normen

Bij het definiëren van brandmeldinstallaties , de National Electric Code omvat alle apparaten , waaronder brand detectie-eenheden , - alarm klinkende apparaten en sprinklerinstallaties , die allemaal vallen onder NEC richtlijnen . De NEC schrijft voor dat u alle brandalarm apparaten en kabels in een nette en vakkundig installeren. Zo ondersteunen de kabels , zodat het normale gebruik van het gebouw hen niet zal beschadigen en gebruik geschikte hardware om kabels vast en label alle circuits aan hun terminal en knooppunt locaties .
Circuits Regulations

Een alarm kan worden geclassificeerd als niet - vermogen beperkt brandalarm circuits of -power beperkt brandalarm circuits , met hun elektrische voorschriften variërend in technische details . In beide gevallen moet elke brandmeldinstallatie zijn eigen tak circuit hebben . Deze brandalarm circuits kan geen grond- stroomverliesautomaat . Deze onderbrekers functioneren door het afsnijden van elektrische stroom wanneer ze ontdekken het circuit is het aanraken van de grond . Een brandalarm met dergelijke onderbreking kan zich afgesneden , zonder detectie en vervolgens niet te dienen in noodgevallen .

U moet ook de brandmeldinstallatie afzonderlijk huisvesten van een elektrisch licht , energie , breedband communicatie of ander alarm circuits , nooit waardoor ze kabelgoten , compartimenten , behuizingen , outlet dozen of andere hulpstukken te delen .

Workplace Regulations

het gebouw en de installatie-eisen voor een brandalarm strekt zich uit tot beroepsomgeving , waar OSHA legt extra regels dan die van de National Electrical Code . De werkgever neemt de verantwoordelijkheid voor de gebouwen op de juiste wijze geïnstalleerd brandmelders beschikken . OSHA schrijft voor dat alle apparaten op een bepaalde manier moet worden geïnstalleerd om te voldoen aan hun beoogde functie . Zo moet het water sprinklersystemen effectief irrigeren een gebied in overeenstemming met hun respectieve capaciteiten . Na elke test of alarm , moet de werkgever ervoor zorgen dat alle alarmen functionele en in standaard operationele conditie blijven. De werkgever moet ook periodiek controleren van de toestand van elke brand alarmen gelegen in gebieden die gevoelig zijn voor corrosie en vervang alle beschadigde alarmen. In dergelijke gebieden moet de werkgever betrekking hebben op de alarm unit met een baldakijn of een kap . De locatie van het brandalarm moet onnodig risico van fysieke impact of schade te voorkomen , gezien het normale gebruik van het gebouw . Elke brandmelders opgehangen aan het plafond moeten worden beveiligd met iets anders dan hun elektrische bedrading.

Hoe je haal de stekker Harness op een FireX rookmelder

Bij het vervangen of reparaties aan de FireX rookmelder , is het noodzakelijk om de macht harnas los te koppelen . FireX rookmelders maken gebruik van zowel een elektrische aansluiting en een batterij back-up voor de macht. Als u meerdere FireX rookmelders , zijn ze bedraad op hetzelfde circuit . Wanneer een alarm afgaat , zal alle alarmen klinken . Als een van de FireXsmoke alarmen fluiten of nie

Meer dan ooit