Huis Tuin

Huis Tuin

Rookmelders spelen een belangrijke rol bij het waarborgen van de veiligheid van uw huis en gezin

Hoe een Silent Knight Rookmelder testen . Het is verstandig om een goed onderhouden , werkende rookmelder hebben in elk deel van het huis of werkplek. Test uw rookmelders regelmatig om ervoor te zorgen dat ze in goede staat verkeren . Silent Knight merk ( een divisie van Honeywell ) rookmelders hebben drie verschillende testen mechanismen - ingeblikt rook , speciaal gekalibreerd testen magneten, en de directe warmte . Directe warmte is de eenvoudigste methode , en de een die u zelf kunt doen als je een föhn .
Wat je nodig hebt
Föhn ( 1000 watt)
Instructions
1

Plug in en zet de föhn .
2

op Houd de föhn ongeveer 12 centimeter van de Silent Knight rookmelder , het richten van de luchtstroom bij een van de twee warmte sensoren ( sensor) de rookmelder . Als de sensor werkt , zal het alarm afgaan .
3

Laat de sensor volledig afkoelen . Herhaal het proces om het tweede thermistor testen . Als een van beide thermistor niet werkt , schoon en test de rookmelder . Als het dan nog niet reageert , neem het ter reparatie .

Hoe om rookmelders in een verlaagd plafond

rookmelders installeren in een huis is essentieel voor het houden van een gezin veilig in geval van brand . Een kamer met een druppel of een verlaagd plafond kan een bijzondere uitdaging vormen voor de installatie . De basis van de rookmelder worden verankerd aan een oppervlak stevig genoeg is om het gewicht van de rookmelder ondersteunen . Dit is in het geval van een verlaagd plafond bereikt door

Meer dan ooit