Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe gooi ik een Code One Smoke Detector

?

De Code Een lijn van rookmelders , vervaardigd door Jameson Home Producten , werd aangeprezen als een betrouwbare vervanger voor de ouder wordende detectors in de meeste huishoudens in de late jaren 1980 . Jaren later , zelfs deze eenheden begonnen om weg te geven , waardoor hun eigenaars te beschikken en te vervangen door hun rookmelders nogmaals . Veilige rookmelder beschikt kan een lastig proces zijn , omdat de meeste units zijn licht radioactief . Daarom , door simpelweg ze weg te gooien in de reguliere prullenbak ( dat is nog steeds legaal , door de manier) zou blijken te zijn een gevaar voor de gezondheid .
Instructions
1

Probeer niet om de rookmelder te demonteren , behalve om de batterij te verwijderen . Dit kan eenvoudig worden gedaan door het draaien van de rookmelder over, het openen van het batterijcompartiment en uit schuiven van de batterij . U moet dan recyclen of anderszins van de batterij .
2

Neem contact op met de fabrikant , Jameson Home Producten Inc ( 2820 Thatcher Rd . , Downers Grove , IL 60515 ) , voor informatie over hoe en waar te het schip de rookmelder . Het bedrijf heeft een 1-800 hotline : . ( 800 ) 972-2212
3

Package de rookmelder in een doos bekleed met kranten om ervoor te zorgen dat deze niet beschadigd onderweg . Stuur het pakket via UPS grond mail ( nooit luchtpost) om de Jameson Home Producten (die , door de wet, verplicht om haar detectoren te accepteren voor verwijdering als gevaarlijk afval ) of de winkel je het hebt gekocht .
4

Neem contact op met een nabijgelegen gevaarlijke afvalmaterialen als , om welke reden dan ook, u niet in staat om de rookmelder terug te sturen naar de fabrikant zijn .

Hoe kan ik een hard-wired rookmelder Repair

Een hard-wired rookmelder maakt gebruik van elektriciteit van de elektrische leidingen in een huis aan de macht zelf . Los of slecht aangesloten bedrading aangesloten op de rookmelder zorgt ervoor dat vals alarm te klinken . Om de rookmelder te repareren zodat het niet meer werkt onregelmatig , repareer de bedrading in het plafond verbonden met de detector. Huishoudelijk gereedschap nodig zullen z

Meer dan ooit