Huis Tuin

Huis Tuin

Aanbevolen Locaties voor Rookmelders

Rookmelders kunnen levens redden in geval van een brand . Echter, alleen het hebben van hen in uw huis kan niet genoeg zijn. Om zo effectief mogelijk te zijn , moeten rookmelders op de juiste plaatsen in uw huis worden geïnstalleerd . Help uw gezin en uw huis te beschermen tegen de gevaren van een brand door het leren van de ideale plekken voor uw rookmelders .

.
Slaapkamer Plafonds

Rook- en warmte stijgen , dus plaatsen rookmelders op de plafonds van slaapkamers tot de vroege detectie van een brand te verzekeren . Slaapkamers zijn de beste plaatsen voor het plafond rookmelders vanwege branden vaak voorkomen tijdens de nacht, wanneer families slapen . Een defecte elektrische draad , een open haard die niet is opgenomen of een keuken apparaat dat is links op brand kan starten in het midden van de nacht . Plaats rookmelders op slaapkamer plafonds om ervoor te zorgen dat familieleden wakker wanneer het alarm afgaat .
Nabij Family en keukens

De familiekamers , holen en keukens zien de meeste actie in een huis . Wanneer familieleden niet slapen , zijn ze meestal televisiekijken , ontspannen in het hol of bereiden en eten van de maaltijden . Plaats rookmelders in of nabij een hol of familie kamer in een huis. Dit geldt vooral als een familie kamer heeft een open haard . Plaats een rookmelder bij de keuken in plaats van in het vals alarm in verband met het koken te voorkomen.
Basement

Rookmelders die op de bovenste verdiepingen van het huis kan zijn traag om te branden die beginnen in de kelder op te sporen , zodat woningen met kelders een rookmelder op dat lagere niveau zou moeten hebben. Kelders kunt aparte bedrading van het huis van de andere verdiepingen hebben en vaak onder andere wasmachines en drogers , boilers en extra apparaten die brandgevaar kunnen opleveren . Een kelder moet een rookmelder hebben in het belangrijkste gebied en in of buiten een slaapgedeelte.

Hoe lang duurt een rookmelder Chirp voordat hij stopt

Rookmelders kan lijken alsof de tijd detectoren : ze altijd piepen om een probleem te melden in het midden van de nacht , of net nadat u de baby te slapen gekregen of besloten vast te stellen voor een dutje . Het getjilp van het alarm betekent een probleem met het systeem en moet zo snel mogelijk worden aangepakt . Echter , als je niet naar het nu kan krijgen , het getjilp zal uiteindelijk stoppen

Meer dan ooit