Huis Tuin

Huis Tuin

Problemen met rookmelders die te Sensitive

Rookmelders zijn een noodzaak in elk huis of gebouw tot een niveau van bescherming tegen een onverwachte brand bieden . Terwijl een rookmelder voorkomt geen brand zelf , zal het de bewoners van het gebouw te waarschuwen voor ofwel een brand of het gevaar van een startpunt als gevolg van hitte of rook . Terwijl een rookmelder is een nuttig instrument in veiligheid in huis , er is ook een gevaar van vals alarm , wat kan resulteren in meerdere problemen .
Noise

Overdreven gevoelige rookmelders zal veroorzaken frequent vals alarm , en de continu geluid van het alarm kan problemen veroorzaken voor de buren veroorzaken als u woont in een appartement of delen een kantoorgebouw. Rook- en brandmelders zijn bedoeld luid en schel te zijn , dus er is geen fout het alarm afgaat , maar vals alarm zal ergeren bewoners in plaats van hen te waarschuwen over een op handen zijnde veiligheidsrisico . Frequent vals alarm kan ook leiden tot geluidsoverlast klachten die kunnen leiden tot boetes en andere berispingen
& quot; . Cry Wolf & quot ; Effect

& quot ; The Boy Who Cried Wolf & quot ; is een klassiek verhaal over een jonge herder die was bedoeld als een kudde schapen om wolven te voorkomen dat het eten van hen kijken . Hij zou vervelen en roepen & quot ; Wolf & quot ! ; om zichzelf te vermaken en te kijken naar de reactie van de dorpsbewoners . Op een dag , een echte wolf verscheen , en toen de jongen riep , kwam er niemand om hem te helpen . Net als de dorpelingen waren ongevoelig voor de dreiging van een echte wolf , kan een gevoelige rookmelder mensen ongevoelig in een gebouw aan de risico's van een echte brand en resulteren in een trage reactie op een zeer reële bedreiging .


Hulpdiensten

Sommige alarmsystemen worden geprogrammeerd om direct contact op met de brandweer bij activering , en een aantal valse alarmen te wijten aan gevoelige detectoren veroorzaakt meerdere problemen . Niet alleen kan meerdere valse alarmen leiden tot een tragere reactie van de brandweer , maar de eigenaar van het gebouw kan ook uitgebreid worden beboet voor het verspillen van tijd de brandweer . Brandweerlieden konden ook reageren op het vals alarm en tonen tot laat om een echte brand als gevolg , dus aan te passen of te vervangen van de detector zo snel mogelijk .

Waarom rookmelders Radioactief

? Rookmelders in de Verenigde Staten zijn radioactief door de aanwezigheid van een element noodzakelijk voor hun functie . Zonder radioactief element , is er geen manier voor de gemiddelde rookmelder werken . Rook Kenmerken Volgens het Environmental Protection Agency , 80 procent van alle huishoudens rookmelders in de Verenigde Staten bevat een radioactief element , americium -241 , met een ha

Meer dan ooit