Huis Tuin

Huis Tuin

Wat zijn de richtlijnen voor de plaatsing van rookmelders

?

Rook en brand - detectie alarm units levens redden als ze worden geïnstalleerd en goed onderhouden . Een combinatie van op batterijen werkende en hard-wired alarmen zijn de ideale bescherming voor het huis of bedrijf . Bescherming van kwetsbare slapende familieleden door de nacht met twee types van rook en warmte detecteren alarmen . Systemen voor vroegtijdige waarschuwing kan het enige wat tussen jou , je dierbaren , en de potentieel dodelijke gevaar van rook en vlammen zijn.
Soorten brandalarm

Fire wordt gedetecteerd met twee soorten brandalarm . De fast - moving vuur dat wordt gevoed door zeer brandbare materialen zoals vet , reinigingsoplossingen , kranten , brandbare vloeistoffen en verf een ionisatie alarm vereist . De intense vlammen warmte produceren met weinig rook , die de ionisatie- alarm kan detecteren . Een foto-elektrische alarm is ontworpen om zware rook detecteren van een langzaam brandend vuur . De smeulende brand in een matras , woonkamer meubels of aanrecht kan uren duren voordat het apparaat barst in vlam. Dikke rook zal de lucht doordringen , waardoor een gevaarlijke sfeer voor iedereen in het gebouw .
Maximale dekking

Aankoop en installeren van een rookmelder in elke woonkamer en hal op elke verdieping van het huis . De quick alert aan rook of brand in elke kamer van het gebouw zal elke persoon de kans om veilig te ontsnappen aan het brandende gebouw te geven . Het alarm kan de huiseigenaar geven voldoende waarschuwing om een ​​brand te blussen met een brandblusser en daardoor schade te minimaliseren . Bevestig alarmen naar het plafond of de muren in een kamer of hal . De kelder en de zolder moet ook de veiligheid van een rookmelder systeem. Plaats het alarm in een gebied dat zorgt voor luchtcirculatie . Een alarm mag nooit worden vastgezet in de hoek van een kamer plafond .
Minimale dekking

Plaats alarmen op elke verdieping van het huis of gebouw. Secure alarmen in elke slaapkamer en de gang buiten elk slaapvertrek van het huis . Het is essentieel om een alarm hebben of bij de keuken . Handhaving van de alarmen om ze volledig functioneel te houden . Veranderen batterijen of druk op de testknop op een vast schema te worden verzekerd dat elk alarm in orde is .

De functie van een rookmelder

Rookmelders zijn belangrijk veiligheid in huis hulpmiddelen , omdat ze de kans om te ontsnappen aan een huisbrand verhogen . Statistieken 2003-2006 toonde aan dat twee keer zoveel vuur doden gebeurde in huizen zonder rookmelders dan in beschermde woningen , volgens de National Fire Protection Association . Goed werkende detectoren geven een vroegtijdige waarschuwing dat maakt ontsnappen waarschijn

Meer dan ooit