Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de batterijen van rookmelders bij het veranderen van de Klokken Terug

Brandweer en rookalarm fabrikanten raden het vervangen van de batterijen in uw rookmelders een keer per jaar . Dit zorgt ervoor dat een rookmelder volledig operationeel en kunnen waarschuwen in geval van brand . Een eenvoudige manier om te onthouden om uw batterijen te vervangen een keer per jaar is om ze te veranderen als je de klokken terug elke herfst ingesteld . Het proces voor de batterij is afhankelijk van het merk van de rookmelder moet je veranderen . Vrijwel alle rookmelders met batterijen werken , met inbegrip van modellen die hard- wired in het elektrische systeem van het huis zijn .
Wat je
Stap kruk nodig
Vervanging batterijen ( AA , AAA of 9 - volt )
Instructions
1

Plaats een krukje onder de rookmelder zodat je het gemakkelijk kunt bereiken .
2

Kijk voor een batterij deur aan de zijkant van de rookmelder . In de meeste modellen , je gewoon duw de batterij deur met je vinger en laat hem los om de deur te openen en onthullen de batterij .
3

Verwijder de kap , als uw rookmelder heeft een deksel en geen deur aan de zijkant . Rookmelder dekt meestal uitdraaien of los te klikken van het hoofdtoestel om de batterijhouder .
4

Draai de gehele unit tegen de klok in om de melder van de montageplaat te ontgrendelen . Eenheden die zijn hard- wired in het elektrische systeem hebben dit type montage base , zoals bij bepaalde batterijen werkende eenheden . De batterijklep is normaal gesproken op de top van de detector waar het voldoet aan de montageplaat.
5

Open de batterijklep aan uw detector zodra u het vindt op uw apparaat . Trek de batterij uit het compartiment als de batterij AA of AAA . Als u een 9 - volt batterij , haal de draad terminal connector vanaf de bovenkant van de batterij en verwijder de batterij .
6

Plaats de nieuwe batterij in de batterijhouder en sluit het batterijklepje . Plaats de melder als het mounts op een montageplaat of maakt gebruik van een deksel om toegang te krijgen tot de batterij .
7

Druk op de kleine testknop op de bodem van de brandmelder om de batterij te testen . Een luide pieptoon moet klinken wanneer u op de knop drukt .

Hoe te decoderen Fire Tones

Brandmelding worden gebruikt om u te waarschuwen dat een brand of rook aanwezig in een gebied in de buurt van jou is . Deze alarmen klinken in een grote diversiteit aan klanken . Verschillende brandalarm fabrikanten maken verschillende geluiden voor alarmsignalen . Ongeacht de toon , wanneer u een luid alarm geluid horen , onmiddellijk actie door te controleren op brand , belt 911 om de brand te m

Meer dan ooit