Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een Hard- Wired rookmelder Test

Als het gaat om de veiligheid , de Amerikaanse Fire Administration beschouwt een rookmelder een van de belangrijkste items die je kunt hebben in uw huis . Als je zijn verhuisd naar een huis met een hard-wired rookmelder , denk je misschien dat omdat het deel uitmaakt van het elektrische systeem zal u waarschuwen als er brand is . Zonder te testen , maar er is echt geen manier om ervoor te zorgen dat uw rookmelder zal werken .
Wat je nodig hebt
Kaars
Wierookstokje ( optioneel)
Assistant

Instructions
1

Druk op de testknop om uw rookmelder te activeren . De testknop is meestal zichtbaar aan de onderkant van de behuizing. Bij sommige modellen kan deze knop helder of verlicht zijn. Als dit goed werkt, moet het alarm onmiddellijk starten en te blijven klinken tot u uw vinger te verwijderen.
2

Steek een kaars of wierook stok . Houd een brandende kaars 12 tot 18 centimeter onder de rookmelder te bepalen of het goed werkt . Zorg ervoor dat u niet in het bezit van de kaars te dicht bij de rookmelder , omdat je per ongeluk de behuizing kan smelten of beschadigen interne onderdelen van de rookmelder .
3

Gebruik een assistent aan de andere rook te controleren detectoren in het huis, terwijl u het systeem testen . Veel hard-wired rookmelders zijn zo ontworpen dat wanneer men afgaat alle anderen gaat uit ook. Als de jouwe is bedraad op deze manier , kan een assistent u helpen bepalen alle apparaten goed werken.

Direct Wire vs Hardwired ionisatie rookmelders

Todays huishoudelijke branden sneller verbranden dan branden uit de jaren 1970 , meldt Windsor Fire and Rescue Services. Moderne woninginrichting branden op hogere snelheden dan oudere huishoudelijke materialen . Als gevolg hiervan , rookmelders zijn een ongelooflijk belangrijke toevoeging aan een huis voor de veiligheid van alle inwoners . Echter, de rookmelder markt is verzadigd met veel verschi

Meer dan ooit