Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een rookmelder alarm Chirp Fix

Rookmelders zijn essentieel in elk huis . Zij zijn de eerste waarschuwing aan u dat er brand is en geven u en uw gezin veel tijd om de veiligheid te krijgen . Een klacht veel mensen hebben is dat de rookmelder begint te piepen zonder duidelijke reden . De oorzaak voor het getjilp kan variëren, maar zijn meestal snel verholpen . Vaststelling van een rookmelder alarm chirp kan zo simpel zijn als een vervanging van de batterij of hele vervangende eenheid . Veel fabrikanten hebben nu vervaldata op rookmelders en het getjilp geeft aan dat het apparaat is verleden haar leven en moet worden vervangen .
Wat je nodig hebt
Laddertjes
batterijen ( AA , AAA of 9 - volt )

plumeau
Vervanging rookmelder
Instructions
1

Plaats een trap onder de rookmelder . Zoek het batterijklepje op het toestel. Sommige hebben een smalle deur aan de kant die je duwen met je vinger te openen. Andere rookmelders hebben een snap- on cover die je gewoon eraf trekken om de batterijklep .
2

Haal de batterijen uit de rookmelder en installeer nieuwe batterijen . Afhankelijk van de rookmelder u misschien AA batterijen , AAA batterijen of een 9 - volt batterij nodig .
3

Stof rond de rookmelder met een plumeau om stof opbouw die kan verwijderen interfereren met de werking van de rookmelder .
4

Verwijder de rookmelder van de montageplaat , indien het fluiten stopt niet na het gebruik van de vorige methoden . De meeste detectoren alleen verlangen dat u hun een kwartslag naar links draaien om ze te verwijderen van de basis .
5

Trek de draad connectors uit de top van de rookmelder , als je een rookmelder die wordt bevestigd aan het huis elektrisch systeem . De draden gebruiken eenvoudige plug - in aansluitingen . Kijk voor een vervaldatum op de zijkant of de bovenkant van de rookmelder . De kans is groot dat de houdbaarheidsdatum is verstreken , te eisen dat de rookmelder te vervangen .
6

Neem de batterij uit de rookmelder , als het een hard wired unit . De batterij is een back - up en het alarm zal afgaan wanneer de batterij in het apparaat .
7

Vervang rookmelders met hetzelfde model , vooral als je bedrade units vervangen. Dit zal u toelaten om de rookmelder weer monteren zonder dat er elektrische werkzaamheden uit te voeren .

Hoe te installeren First Alert

First Alert rookmelders bevatten een verscheidenheid aan nuttige veiligheidsvoorzieningen. Een First Alert rookmelder schroeven in een wand of plafond en zintuigen roken met behulp van een foto-elektrische sensor met 360 graden toegang tot de lucht. Als er rook wordt gedetecteerd , de First Alert rookmelder speelt een herhalend geluid waarbij drie piepjes en een pauze . De First Alert rookmelder i

Meer dan ooit