Huis Tuin

Huis Tuin

Doe Rookmelders Pick Up Koolmonoxide

?

Een standaard rookmelder zal u niet waarschuwen voor CO , koolstofmonoxide . Sommige detectoren zijn tweeledig doel en zij zullen duidelijk als zodanig zijn gemarkeerd . Als uw rookmelder niet bestemd is voor CO , moet u een aparte detector te kopen .
Wanneer Passend maken van een CO -detector

Koolmonoxide ontstaat door onvolledige verbranding van brandstoffen zoals aardgas , hout, kolen , olie en propaan . Als u nog olie, gas of houtgestookte toestellen in uw huis, moet u een CO-detector te installeren in aanvulling op rookmelders .
Waar Plaats een CO -detector
Plaats detectoren buiten slapen gebieden .

Voorzie een CO- detector voor elke slaapkamer in het huis en moet hij in de gang buiten de slaapkamers . Plaats hem hoog op en niet op de tocht , wat kan leiden tot een kunstmatig laag te lezen . Overweeg het plaatsen van een in de buurt aan, maar niet in je garage.
Soorten detectoren

CO-detectoren kunnen batterijen worden bediend , hard- wired in uw huis circuits of aangesloten op een stopcontact . Er kunnen voorschriften in uw regio bepalen welk type je moet kopen , contact op met uw lokale brandweer en /of verzekeringsmaatschappij. Hard-wired of uitlaat detectoren moet een back-up batterij voor gebruik in stroomuitval hebben .
Maintenance

Een CO-detector mag nooit een vervanging voor regelmatig onderhoud van gas en olie toestellen zijn, of het schoonmaken van schoorstenen en rookkanalen . Zoals met rookmelders , moeten ze wekelijks worden getest en vervangen , als dit door de instructies van de fabrikant.

Een rookmelder die rechtstreeks is aangesloten op elektrische leidingen van het huis is gebaseerd op een continue bron van energie om te kunnen functioneren

Hoe Rookmelders Dat hardwired oplossen . U kunt een rookmelder die afgaat valse alarmen om de bron van het probleem te vinden en te elimineren problemen op te lossen . Een paar huishoudelijke hulpmiddelen en benodigdheden nodig zullen zijn , zoals zal de kennis van de zekering die je moet openen om de stroom naar de detector af . Wat je nodig hebt Ladder Phillips juwelier schroevendraaier Ut

Meer dan ooit