Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een First Alert Alarm Systeem programma

First Alert is een merk van beveiligingssystemen voor woningen en bedrijven . Het produceert ook rook en koolmonoxide detectoren , camera's , kluizen , deuren en andere home security producten . Als u eigenaar bent van een First Alert alarmsysteem , moet je weten hoe te verwijderen , programma of programmeer uw beveiligingscodes .
Wat je
Master code nodig ( geprogrammeerd met uw installateur )
Instructions
1

Maak een nieuwe code door het intikken van de master code die u oorspronkelijk gemaakt met uw installateur in het toetsenbord en het indrukken van " code . " Voer een één - cijferige gebruikersnummer ( 2-7 ), dat zal worden toegewezen aan de nieuwe code , voer de nieuwe code van vier cijfers voor die gebruiker . Nadat u de code correct in te voeren , zal een pieptoon te horen uit je toetsenbord .
2

Een code wissen door het invoeren van de master code , het indrukken van de "Code" knop en vervolgens op het nummer dat overeenkomt met de code die moet worden verwijderd . Wacht even voor een enkele piep uit je toetsenbord , welke signalen de code is verwijderd .
3

Verander een code door eerst de bestaande code te verwijderen , dan is het creëren van een nieuwe. In dezelfde single-digit gebruikersnummer bij het verwijderen van en het creëren van deze nieuwe code .
4

Programmeer uw dwangcode door het invoeren van uw meester code , twee keer op de toets " 8 " , zet dan in je gewenste vier - nummer dwang code . Uw toetsenbord zal een keer piepen.
5

Wijzig uw mastercode door eerst het met het toetsenbord. Druk op " 8 " en vervolgens " 1 ", voert u een nieuwe viercijferige mastercode , en opnieuw in te voeren ten slotte de nieuwe Master code . Je zal één pieptoon uit je toetsenbord .

Heeft Rookmelders moeten worden vervangen

? Rookmelders zijn in ten minste 96 procent van de woningen geïnstalleerd , volgens een studie van de Amerikaanse huishoudens in 2008 , meldt de National Fire Protection Association ( NFPA ) . Bij correcte installatie en behoren in stand gehouden , ze verminderen de kans op letsel of overlijden in het geval van een brand . Het is ook gemeld dat twee derde van de sterfgevallen als gevolg van thuis

Meer dan ooit