Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een batterij te vervangen in een BRK rookmelder

BRK fabriceert rookmelders . Batterij van het bedrijf bediend modellen maken gebruik van een 9 - volt -module batterij , standaard batterijen werkende rookmelders . De batterij van een rookmelder meerdere keren veranderd jaar goed werkt wanneer nodig . De batterij in een BRK rookmelder veranderende wordt bereikt op dezelfde manier als de meeste andere merken .
Wat je
Stap ladder
9 - volt batterij
Instructions 1

Plaats een laddertje onder de rookmelder om het te bereiken . Zorg ervoor dat het laddertje volledig open om een ​​ongeval te vermijden.
2

Draai het lichaam van de rookmelder tegen de klok in om het van het plafond los te halen . Neem de rookmelder aan een balie of dressoir top om eraan te werken .
3

Draai de rookmelder om en zoek het batterijklepje . De deur is rechthoekig van vorm , en op een van de korte zijden van de rechthoek is er een inkeping .
4

Schuif uw nagel onder de deur door het deukje en klap de deur .

5

Trek de oude batterij uit waar deze vastklikt de verbinding in de rookmelder .
6

plaats de nieuwe batterij in dezelfde positie die de oude bezet . Klik de batterij in de aansluiting op de rookmelder en sluit de deur .
7

Plaats de rookmelder op het plafond beugel door te draaien met de klok mee . Test de rookmelder door op de testknop op het toestel .

Hoe te Kidde rookmelders kalibreren

Wanneer goed gekalibreerd , al uw Kidde draadloze rookmelders met elkaar verbonden zijn - dus als er brand wordt ontdekt in een deel van het huis , worden alle rookmelders alarm signaal . Omdat ze niet zijn verbonden door draden , moet u de dipswitches ingesteld op alle van de rookmelders , alvorens ze te installeren , om ervoor te zorgen dat ze draadloos zijn aangesloten en goed werkt . Wat je no

Meer dan ooit