Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te NFPA Rookmelders Test

Rookmelders , ook wel bekend als rookmelders , helpen om levens te redden . De rookmelder in uw huis heeft een zeer belangrijke taak. Het detecteert rook en hitte veroorzaakt door een brand en er klinkt een alarm , waarmee u en uw familie te weten dat het huis moet onmiddellijk worden geëvacueerd . De NFPA of National Fire Protection Association , biedt brandveiligheid tips voor huiseigenaren , maar ook belangrijke informatie over het testen van uw rookmelders regelmatig .
Instructions
1

Vervang de batterijen in elke rookmelder in uw huis een keer per jaar , ongeacht of zij aan de proef . Voor de kosten van een paar batterijen , kan je het leven van je familieleden te redden .
2

Test elke rookmelder in uw huis ten minste eenmaal per maand. Heb een aangewezen dag per maand om de alarmen te controleren en markeren op uw kalender .
3

Druk op de knop "Test" op elk van uw rookmelders om ze te testen . Je moet een luide beltoon of piepend geluid horen . Dit is hetzelfde geluid voor wanneer er brand of rook wordt gedetecteerd om te luisteren .
4

Vervang de batterijen en druk nogmaals op de knop "Test" als uw rookmelder de eerste test niet doorstaan ​​.

Piepen Problemen met rookmelders

Rookmelders piept of chip wanneer ze het nodig routine-onderhoud . Van het grootste belang is dat uw rookmelders regelmatig worden geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze werken wanneer je ze het meest nodig hebben. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw rookmelder piept of getjilp . Indien de ruis na routine-onderhoud hebt uitgevoerd , een professioneel call of vervang het apparaat . Ver

Meer dan ooit