Huis Tuin

Huis Tuin

Wat afstand van een slaapkamer muur moet Rookdetector geplaatst worden

?

Als het gaat om de installatie detector roken , de belangrijkste gebieden van het huis zijn kamers en het interieur gangen die leiden tot deze kamers , volgens de National Fire Protection Agency . De plaatsing van rookmelders in elke slaapkamer of hal is ook van belang , met name in gevallen waarin de bewoner een roker kan zijn .
Vuistregel

In residentiële woningen , rookmelders in de slaapkamers en in moet worden geïnstalleerd gebieden die tot slaapkamers moeten luid genoeg om de slaper in geval van brand wakker worden . Een goede vuistregel volgens de Ohio State University Extension website is een rookmelder tussen de kamers en de rest van het huis, maar steeds dichter bij de kamers te plaatsen . Bijvoorbeeld, in Chicago , de bewoners zijn wettelijk verplicht om rookmelders te installeren binnen 15 meter van de ingang slaapkamer als er één slaapkamer in het huis , terwijl slaapkamers meer dan 30 meter uit elkaar moeten twee melders .

Open- en gesloten deuren Slaapkamers

Als de slaapkamer bewoner sluit zijn deur 's nachts , moet een rookmelder worden geplaatst in de kamer , in het bijzonder als de bewoner is een roker of slechthorende . Een gesloten deur van de slaapkamer is een goede manier om te voorkomen dat een brand in huis van het betreden van de kamer , maar zonder een alarm direct in de kamer , kan de bewoner niet de gang alarm horen . In single - etage woningen waarbij slaapkamer deuren 's nachts open blijven , moet een rookmelder in de gang die leidt naar de slaapkamers , terwijl multiple - etage woningen moeten detectoren aan de bovenkant van de trap die leidt naar de slaapkamer worden geplaatst . Multiple - level woningen moet ook een brandalarm op elk niveau , met inbegrip van de kelder.
Muur Placement

Voor een optimale bescherming , moet je installeren uw rookmelder op de plafond of hoog op de muur , waar het toenemen rook kan identificeren . Bij het installeren van de detector op een muur , vermijd montage van de detector in de buurt van verwarming of koeling leidingen , die de rook uit de buurt van de detector kunnen afbuigen . Een goede vuistregel voor wand plaatsing volgens de website CheckThisHouse.com , zo dicht bij het ​​midden van het plafond mogelijk doch tenminste 4 cm van de zijwanden en hoeken . Als u de installatie een op een muur , zorg ervoor dat het wordt geplaatst niet meer dan 4 cm van het plafond en 12 centimeter van de grond . Op schuine plafonds , moeten detectoren binnen 3 centimeter van het hoogste punt van het plafond worden geplaatst .
Interconnected alarmen

In huizen met meerdere slaapvertrekken of vloeren , een onderling verbonden rookmelder een slimme keuze . Onderling verbonden melders slaan alarm in het hele huis als één detector detecteert een brand , die meer tijd kan toevoegen om te ontsnappen , volgens de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission . De CPSC beveelt ook aan dat elk huishouden ontwikkelen van een brand exit-strategie , met meerdere slaapkamers afritten geïdentificeerd en een vooraf bepaalde ontmoetingsruimte voor alle gezinsleden eenmaal buiten .

Waarom Brandalarm Beep

? Brandmelding zijn een zeer belangrijk onderdeel van de veiligheid in woningen , openbare gebouwen en andere bedrijven vandaag. Hoewel ze niet volledig effectief in elke situatie , hebben brandmelders drastisch verbeterd brand overlevingskansen . Bij brandalarm piept , zijn er vaak vragen over de betekenis van het geluid . Het zou kunnen betekenen een van de vele dingen ; gebruikers moeten altijd

Meer dan ooit