Huis Tuin

Huis Tuin

Hittedetector Testing Tools

Een warmte- detector is een brandmeldinstallatie die een verandering van de omgevingstemperatuur in een oppervlakte variërend van drie meter voor kleine warmte detectoren (zoals die voor het koken ) registreert om 2.500 voeten voor kamer -sized apparaten . Deze soorten alarmen werken meestal in combinatie met rookmelders , die de aanwezigheid van rook te registreren. Deze hulpmiddelen moeten in goede staat blijven voor hen om u te waarschuwen voor gevaar. Het is dan ook een uitstekend idee om periodiek te testen
Solo 461

De Solo 461 Hittedetector Tester is draadloos, wat betekent dat je niet hoeft aan te sluiten op een stopcontact . ; in plaats daarvan op accuvoeding . Als uw batterij is stervende , moet je het eruit te halen en op te laden in de lader die wordt meegeleverd met het apparaat . De batterij is oplaadbaar , zelfs in een voertuig , omdat je het kunt aansluiten op uw sigarettenaansteker als de auto draait. U kunt dit apparaat zelf of met een paal oplopen tot 30 meter hoog . Dit apparaat werkt door het richten van warmte bij uw warmte detector, brand te simuleren wanneer warmte stijgt . Het simuleren temperaturen tot 194 graden Fahrenheit . Als het alarm afgaat , dan weet je dat het apparaat goed werkt. Zo niet, dan moet u repareren of vervangen. Deze kosten apparaat tussen de $ 600 en $ 800 in 2010.
Testifire

Met deze tool kunt u brand , kooldioxide ( CO) en warmte detectoren te testen. U kunt daarmee snel de tests , zodat u meer aanvullende tests kan doen direct na de vorige. Het toestel heeft een paal , die u toestaat om echt hoge plafonds bereiken , en de test scherm is rechts op de paal , zodat je het kunt zien , terwijl u werkt . De Testifire tool is upgradeable ; het bedrijf brengt firmware-updates met de nieuwste technologische ontwikkelingen voor rook , CO en warmte detectie. Andere voordelen van deze tool omvatten niet- brandbaar en milieuvriendelijk plastic gebruikt in de bouw . Het kan ook het testen van de meest populaire vormen van vuur en rook detectie-apparaten . Met ingang van 2010 is deze tool kost ongeveer $ 2100 .
Solo 822

Dit is een combinatie van rook en hitte detector test kit , die wordt geleverd met een 20 meter lange paal die het mogelijk maakt u op apparaten te testen op hogere plafonds . Deze paal kunt u ook niet- functionerend hitte en rookmelders te verwijderen . De Solo 822 kit wordt geleverd met een eigen draagtas om alle hulpmiddelen te houden . U kunt zelfs uit elkaar halen van de tools, zodat ze passen beter in de zak . De kit wordt geleverd met zowel de rook en warmte detectoren , pool, sensor en pole hoofd , waarop je de verschillende detectorkoppen hechten . Met ingang van 2010 , deze kit kost ongeveer $ 2200 .

Hoe te First Alert rookmelder Wire

Bedrading rookmelders is iets anders , afhankelijk van of u installeert een alarm of met elkaar verbinden meer dan een alarm. Uw elektrische code zal waarschijnlijk zeggen dat je een erkende elektricien om het te doen, ook zijn , dus controleer uw codes . Een batterij-aangedreven alarm installeren kan een eenvoudigere manier om te gaan , afhankelijk van de code in je stad. Instructies 1 Sluit de

Meer dan ooit