Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe schoon & amp ; Test Rookmelders

Rookmelders zijn uw eerste waarschuwing wanneer er een brand in uw huis. Veel huiseigenaar verzekeringsmaatschappijen vereisen nu werken rookmelders in woningen . Rookmelders zijn meestal geïnstalleerd op de plafonds van het interieur kamers , waar ze kunnen opgaan in het plafond kleur . Vaak gaan ze onopgemerkt , tenzij de batterij sterft en ze beginnen te piepen . Fabrikanten suggereren testen rookmelders een keer per week om ervoor te zorgen dat ze goed werken , terwijl het reinigen maandelijks kan worden aanbevolen . Omdat ze ongezien het grootste deel van de tijd , is het een goed idee om rookmelders schoon te maken wanneer je ze testen.
Wat je nodig hebt
Canned lucht
Stofzuiger
Bekleding attachment

Instructions
1

Houd de sproeikop op de ingeblikte lucht van je af en steek het rietje in de nozzle opening. Het uiteinde van het rietje niet dichter dan 1/2 inch afstand van de rookmelder . Knijp en laat de spray kan leiden tot schoten van de lucht te spuiten. Niet in het bezit van de trekker naar beneden om een ​​gestage stroom spuiten . Spuit lucht tussen de rookmelder en het plafond en in de rookmelder ventilatieopeningen.
2

Een bekleding borstel op uw stofzuiger en voorzichtig stofzuigen langs de contour van de rookmelder . Sla niet op de rookmelder met de stofzuiger bevestiging of de slang , zoals het slaan van de detector zou kunnen beschadigen .
3

Zoek de " Test /Silence " knop op uw rookmelder . De knop bevindt zich meestal onderaan in het midden van het apparaat . Sommige rookmelders hebben de knop aan de zijkant .
4

Houd de "Test /Silence " knop drie seconden ingedrukt . Het alarm moet piepen , wat aangeeft dat de batterijen goed zijn en de detector is in orde . Als u meerdere detectoren die zijn hard-wired in uw huis , luister voor hen te klinken . Zij moet klinken binnen een paar seconden van het testen van een nabijgelegen detector .

Waarom is mijn rookmelder piept

? Rookmelders redden levens door de waarschuwing van de bewoners van de aanwezigheid van een brand , maar ze zijn niet onfeilbaar . Elk van twaalf problemen kunnen veroorzaken rookmelder een vals alarm , van de hand om de obscure . Rook aanwezig Natuurlijk, als er rook in het huis, zelfs als het niet wordt veroorzaakt door een brand , zal dit ertoe leiden dat de rookmelder te piepen . De meest v

Meer dan ooit