Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Rookmelders op de muur of plafond Install

Rookmelders zijn een essentiële veiligheidsvoorziening te hebben in elk huis. Voor optimale veiligheid dient u rookmelders te installeren in elke kamer en in elke gang. Er is een overvloed aan modellen om uit te kiezen , en de meeste zijn tot $ 10 , met ingang van 2010. Nadat u de aankoop van een rookmelder , de installatie is de volgende stap. Alle rookmelders soortgelijke wijze . Zelfs de onervaren kan een rookmelder te installeren in minder dan een half uur .
Wat je
Rookmelder kit
Elektrische boor Need
1/4- inch boor
schroefbit
Potlood
Instructions
1

Bepaal een locatie voor de rookmelder . De meeste zijn geïnstalleerd op het plafond in het midden van de kamer. Maar je kunt een rookmelder te installeren boven de deuropening op de muur .
2

Houd de onderkant van de rookmelder op de gekozen voor de installatie ter plekke . Maken vlekken op het plafond of de muur met een potlood waar de schroefgaten bevinden zich op basis van de detector .
3

Boor een gat op elk potlood markering met behulp van een boormachine met een 1/4 -inch boor . Zorg ervoor dat de gaten worden geboord in een hoek van 90 graden op het oppervlak van de wand of het plafond .
4

Plaats de ankers die met de rookmelder kwam in de gaten dat je geboord . Zorg ervoor dat de ankers zijn gelijk met het oppervlak van de wand of het plafond .
5

Plaats de rookmelder base naar de oppervlakte en de line-up van de gaten in het plafond of de muur met de gaten in de basis. Steek de schroeven door de bodem en in de muurankers . Draai de schroeven met behulp van een elektrische boor met een schroefbit .
6

Bevestig de rookmelder hoofd naar de basis door het te plaatsen in het midden van de basis en te draaien totdat deze vastklikt .

Wat zijn de oorzaken van een Valse rookmelder

? Het zoemen van een rookmelder kan het haar staan ​​op de achterkant van je hoofd en meestal voor zorgt dat mensen op zoek gaan naar een brand . Vaak is het echter een vals alarm veroorzaakt door iets dat de sensoren heeft geactiveerd . Dit komt het meest voor bij ionisatie rookmelders , die worden veroorzaakt door deeltjes , niet per se alleen roken. Cooking rook, stoom of sigarettenrook iets

Meer dan ooit