Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te testen Fire Sprinklers & amp ; Fire Alarm Systems

Tragedies kunnen worden voorkomen door simpelweg het testen van uw brandalarm en sprinklerinstallatie . Volgens de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission , de meeste brand slachtoffers sterven door het inademen van rook en giftige gassen in plaats van brandwonden. Bovendien, ze melden dat het risico uit te sterven in woningen en gebouwen zonder rookmelder is twee keer zo hoog als gebouwen met één geïnstalleerd . Het is verstandig om uw apparatuur jaarlijks te controleren om ervoor te zorgen dat deze goed werkt .
Wat je nodig hebt
Ladder
Instructions
Sprenkelinstallatie
1

Bewaken van de fysieke status van elke sproeikop . Observeer elke sprinkler hoofd en zorgen dat er geen fysieke voorwerpen vastzitten aan of opknoping off van de sproeikop . Zorg er bovendien voor dat de openingen van de sprinkler hoofd niet bedekt met verf of andere stoffen . De waterstroom mag niet worden belemmerd , zodat alle objecten te verwijderen binnen een voet van de sprinkler kop in elke gewenste richting .
2

Bescherm de apparatuur in de kamers die sprinklerkoppen bevatten . Verwijder waardevolle elektronische apparatuur van de kamer, en trek utilities zoals verlengsnoeren om het risico op storingen te verminderen . Bedek meubels alsook om ervoor te zorgen dat tijdens de test geen waterschade optreedt .
3

Houd uw alarmapparatuur bedrijf en de brandweer . Hen te informeren dat u zal het testen van de sprinklerinstallatie en alarmen binnen het huis . Na het testen is voltooid , opnieuw contact met hen opnemen om te controleren of het testen is voorbij .
4

Zoek het papierwerk en operationele handleidingen die uw specifieke sprinklerinstallatie begeleid . Bedrijven geven specifieke instructies aan de sprinklerinstallatie verder te testen . Toegang tot het papierwerk , en volgt hun uitvoerige stap -voor-stap instructies om de sprinklerinstallatie te testen .
5

Neem contact op met uw sprinkler monteur . De technicus kan u bijstaan ​​als het originele papierwerk was verloren , of de instructies op staan ​​dat je een professional te bereiken. De technicus zal testen voor eventuele verstopping of blokkade in waterleidingen , en ervoor zorgen dat alle voorschriften wordt voldaan .
Brandmeldinstallatie
6

Zoek de rookmelders aan het plafond van een kamer . Met behulp van een stevige ladder , beklim een paar stappen totdat u comfortabel kunt begrijpen de rookmelder met je handen
7

Druk direct op de knop & quot; . Test & quot ; voor een paar seconden totdat het geluid uitzendt van de detector .
8

Schakel het toestel tegen de klok in van de basis van het plafond en laat het niet vallen naar beneden . Verwijder het batterijcompartiment om de batterij bloot . Vervang de batterij twee keer per jaar .

Hoe maak je een Hardwired Brandalarm Installeer

Een bedrade brandalarm ( aka, rookmelder ) biedt waarschuwing vooraf tegen een potentieel dodelijke niveau van rook of vuur. Om het brandalarm draad direct in de elektrische leiding die de bevoegdheden van een huis , levert samenstellen uit een ijzerhandel en beslissen welke kamer het alarm zal worden gemonteerd in huishoudelijk gebruik zal ook nodig zijn ; deze tools zijn beschikbaar in de mees

Meer dan ooit