Huis Tuin

Huis Tuin

Wat zijn de oorzaken van een Valse rookmelder

?

Het zoemen van een rookmelder kan het haar staan ​​op de achterkant van je hoofd en meestal voor zorgt dat mensen op zoek gaan naar een brand . Vaak is het echter een vals alarm veroorzaakt door iets dat de sensoren heeft geactiveerd . Dit komt het meest voor bij ionisatie rookmelders , die worden veroorzaakt door deeltjes , niet per se alleen roken.
Cooking rook, stoom of sigarettenrook

iets Branden in de oven , een kamer vol met sigarettenrook of zelfs een lange warme douche zijn frequente daders van vals alarm. Technisch het alarm worden weergegeven door de rook van welke aard is geen vals alarm , maar is het bewijs dat uw detector werkt zoals het zou moeten . Als dit een veel voorkomend probleem , het kan aangeven dat uw rookmelder is te dicht bij de kachel of badkamer .
Stof en vuil

Alle woningen hebben stof, maar een bijzonder gemeenschappelijke dader is thuis renovaties . De stof van gipsplaten en joint compound triggert vaak rookmelders . Stof is ook een veel voorkomend probleem in onafgewerkte kelders , zolders en garages . Dagelijks of wekelijks stofzuigen van de detector is nodig waar er een groot deel van de stof , en alle melders moeten om de paar maanden worden schoongemaakt .
Verfdampen

Als de kamer het alarm is in werd geschilderd tijdens de vorige paar uur , geaccumuleerde verfdampen waarschijnlijk zijn de boosdoener van het alarm . Open alle ramen, en laat de ruimte om te luchten . Stofzuig het alarm om alle resterende deeltjes en stof te verwijderen .
Overmatige koude of hitte

Een hoge luchtvochtigheid of plotselinge temperatuurschommelingen kan verrekening van een rookmelder te wijten aan condensatie van water op de detector .
insecten

Een mesh scherm is aanwezig op de meeste rookmelders om te voorkomen dat kleine insecten uit het invoeren , maar als insecten moet gebeuren om hun weg in te vinden, het alarm is waarschijnlijk klinken . Als dit de oorzaak is , moet het alarm worden gereinigd of vervangen .
Laag of verkeerd geïnstalleerd Batterij

Een laag of verkeerd geïnstalleerde batterij zorgt ervoor dat de rookmelder elke minuut piepen , maar het kan een alarm afgaan als goed. Te verwijderen en opnieuw te installeren of vervang de batterij .
Stroomstoot

Hardwired rookmelders of alarmen die zijn aangesloten op een stopcontact kan worden veroorzaakt door een stroomstoring , die kunnen ontstaan ​​bij de stad elektriciteitsnet tijdelijk overbelast of als er te veel elektrische apparaten op hetzelfde circuit in uw huis. Een bedrade rookmelder moet bij worden bekeken door een elektricien of dit een veel voorkomend probleem .
Age of Toestand van Detector

Als er geen aanwijsbare oorzaak voor frequent vals alarm wordt ontdekt , de detector zelf is mogelijk defect of te oud . Controleer de productiedatum van de detector , en als het meer dan acht jaar oud , vervangen . Geef je mening over de website van de fabrikant om te zien of er een recall of gemeld probleem op de detectoren van dat model .

Mijn Rookmelder gestopt met werken

Rookmelders zijn essentiële veiligheidseisen gebouw apparaten , dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze werken . Het oplossen van problemen en het onderhouden van uw rookmelders zullen de prestaties te verbeteren en kan levens redden als dat nodig is . Batterij Rookmelders gebruiken voornamelijk 9 - volt, AA of AAA batterijen . Als de rookmelder niet werkt , zijn de batterijen waarschij

Meer dan ooit