Huis Tuin

Huis Tuin

Smoke Alarm Will not Stop Chirping

De intermitterende getjilp van een rookmelder kan letterlijk je gek . Het vervelende ruis voorkomt dat u en uw familie uit te slapen , en je je afvraagt ​​of het alarm is nog goed functioneert . Je hebt het huis voor rook en vlammen gecontroleerd telkens maar niets mis is . Je hebt vervangen van de batterijen , of in het geval van harde - bekabelde melders , controleerde de zekeringkast . De dom ding nog piept .
Wat je nodig hebt
Batterijen
Voltage meter
Vacuum
Manual
Instructions
1

Verwijder de batterij uit de rookmelder . Zet het in een andere batterij-aangedreven apparaat om te bepalen of het goed werkt . Als het item niet werkt , de batterij is slecht . Vervang de batterij door een nieuwe .
2

Druk op de reset-knop . Sommige rookmelders hebben een reset knop die bij indrukken vertellen het apparaat om zijn batterij voeding en herstart controleren . Als u drukt niet op de reset -knop , het apparaat denkt dat het nog steeds zonder stroom en blijft piepen . Als dit niet het fluiten te stoppen, moet u mogelijk het apparaat te vervangen .
3

Check een hard-wired rookmelder met een voltmeter . Schakel de stroom uit en koppel het alarm van de draad , dat het aansluit op de stroombron. Plaats de draad op de voltmeter . Schakel de stroom weer aan en kijk of de meter spikes . Als dat zo was, de draad is levend . Als het niet , de draad heeft een defect en krijgt geen stroom . Raadpleeg een professionele elektricien voor bedrading .
4

Controleer de zijkant van de rookmelder voor een sticker met een datum . Soms is er een installatie datum of vervangende datum genoteerd . Rookmelders moeten om de 10 jaar vervangen worden .
5

Zuig de ventilatieopeningen op de rookmelder of blaas het interieur met ingeblikte lucht . Spinnenwebben , stof en zelfs bugs kan het apparaat blokkeren en te voorkomen dat het naar behoren werkt .
6

Raadpleeg de handleiding voor verdere items te controleren . Als je alles hebt gedaan beveelt en het alarm nog steeds piept , de aanschaf van een nieuwe eenheid .

Homemade Roken Devices

Mensen die zeker weten dat roken sigaretten , vooral met de hand gerold degenen , zeer hard en zelfs verkwistend kunnen zijn . Het krijgen van een elegante rokende pijp of een waterpijp kost geld en kan duur zijn , en de aanschaf van een waterpijp kan zelfs illegaal worden beschouwd . Een alternatief voor deze mensen zijn een verscheidenheid aan zelfgemaakte roken apparaten . Pijp Een van de mee

Meer dan ooit