Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om de gevoeligheid van een rookmelder Pas

Een rookmelder heeft het enkelvoud doel van reageren te roken en het doorgeven van deze informatie aan de huiseigenaar , hetzij door middel van een ingebouwd alarm of het alarm van een beveiligingssysteem dat is aangesloten . U kunt de gevoeligheid van het alarm de respons rook passen door vals alarm of door een situatie waarin een lagere gevoeligheid vereist . U kunt de gevoeligheid van conversional woonunits evenals meer geavanceerde modellen aan te passen . Geen van deze procedures vereist het gebruik van gespecialiseerde apparatuur .
Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Perslucht
Wattenstaafje
gedistilleerde alcohol /Lens schoonmaken oplossing
Phillips schroevendraaier juwelier
Instructions
1

het verminderen van de gevoeligheid van de rookmelder door het uit een gebied van lucht met hoge snelheid dat een alarm kunnen veroorzaken . Gebieden met een hoge luchtsnelheid omvatten, bijvoorbeeld , buiten de deur van de badkamer waar stoom damp kan verlaten tijdens het douchen , of een al te dicht bij het koken rook van een oven .
2

Verwijder het deksel van de rookmelder door een van beide het los te draaien tegen de klok in , of verwijderen van zij- of aan de voorzijde gemonteerde schroeven met een kruiskopschroevendraaier . Zoek de foto - elektrische sensor op de printplaat in de detector - de sensor heeft een gebogen metalen plaat die is in tegenstelling tot iets anders op de printplaat . Verwijder vuil en andere verontreinigingen die geregeld op de sensor gevoeligheid van het alarm verhogen - dit kan door blazen van een uitbarsting van perslucht op de sensor of de sensor met een wattenstaafje dat is ondergedompeld in gedistilleerd alcohol of voorzichtig afvegen schoonmaakmiddel voor lenzen . Plaats het deksel terug .
3

Verwijder de schroeven uit de programmeerbare rookmelder met schroevendraaier een Phillips juwelier . Trek de afdekplaat van de detector met je handen . Zoek de adresseerbare datakaart die woonachtig is op de printplaat in de detector. Trek de kaart uit het stopcontact in de printplaat . Plaats de punt van de schroevendraaier een flatscreen - edged juwelier tegen de tabbladen op een rand van de kaart . Druk de juiste lipjes ene zijde van de kaart naar de andere volgens de instructies van de kaart als het veranderen van de gevoeligheid van respons van de detector . Plaats de auto terug in de aansluiting op de printplaat . Plaats het deksel er weer op en plaats de schroeven .

Hoe Hard - Wire rookmelders

Hard - bedrading rookmelders kunt u om ze met elkaar te verbinden . Interconnectie geeft alle alarmen te klinken wanneer men wordt geactiveerd ; met individuele batterijen werkend alarm , als men afgaat de anderen zwijgen . Onderling rookmelders worden aanbevolen voor alle woningen , behalve voor een-kamer woningen. Grote huizen met name ontlenen aanzienlijke voordelen uit hard-wired , onderling v

Meer dan ooit