Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> rookmelders >> Content

Levensduur van Smoke Detector

Een goede rookmelder is altijd de eerste en de beste verdediging tegen een brand die zich kunnen voordoen in uw huis, maar zelfs de beste rookmelder duurt niet eeuwig . Volgens de Consumer Product Safety Commission , tweederde van thuis brand sterfgevallen in huizen zonder rookmelders of geen werkende rookmelders.
Life Span

De Amerikaanse Fire Administration ( USFA ) zegt dat de meeste rookmelders hebben een levensduur van acht tot 10 jaar . Wanneer u een nieuwe detector aanschaffen , de USFA raadt u aan de datum van aankoop aan de binnenkant om te weten hoe dingen te veranderen te schrijven .
Maintenance

De USFA raadt batterijen in rookmelders moet ten minste eenmaal per jaar worden vervangen . De hele unit moet worden vervangen na acht tot 10 jaar .
Failure tarieven

Er is weinig onderzoek gedaan naar wanneer detectoren mislukken. Een Canadese studie in de vroege jaren 1980 suggereerde detectoren mislukken tegen een tarief van 3 procent per jaar , ongeacht de leeftijd. Een voormalig ambtenaar van alarm fabrikant Pittway vertelde de " New York Times" dat de elektronische componenten moeten duren 30 jaar , maar een detector kan op elk moment begeven . Een alarm veranderen van elke 10 jaar een redelijke marge van veiligheid , zei hij .

From:http://tuin.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1002130487.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.