Huis Tuin

Huis Tuin

Elektronische Rookmelder Problemen

Een rookmelder met een luid alarm is iets dat we allemaal nodig hebben . Het zorgt ervoor dat in geval van een brand , zal onze families het alarm te horen en in staat zijn om het huis snel te verlaten , zonder te worden benadeeld . Hoewel het niet erg duur, het is het geld waard en men moet in elke kamer in het huis worden geplaatst . Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat ze allemaal in orde zijn en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis voor eventuele problemen . Low Battery

Als u een constante geluid lichte pieptoon hoort , kan de batterij. Wanneer ze beginnen op te raken ze onmiddellijk moet worden veranderd.
Plaatsing

Vergeet niet om de rookmelder direct boven een oven of houtkachel te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat het alarm af te gaan te veel en kan dragen de batterijen uit .
Integrated System

Als u een geïntegreerde rookmelder systeem , wanneer een alarm afgaat ze allemaal wil. Wilt u misschien de instellingen te controleren en installeren van verschillende alarmen instellen voor verschillende kamers .
Broken Re - testknop

Wanneer een geïntegreerd alarm afgaat en het zal niet stoppen , er is een nieuwe test knop op de bovenkant op het alarm . Als het niet werkt , verwijdert u de hele rookmelder en de batterij eruit te komen van het alarm te stoppen afgaan .
Alarm niet uitgaat

A rook detector moet worden gecontroleerd elke maand. Als het alarm niet werkt , probeer dan het reinigen van de stof van het toestel en probeer het opnieuw .

Hoe een alarm systeem te upgraden naar een twee -draads rookmelder

Een rookmelder onafhankelijk van andere apparaten die zijn aangesloten op een alarmsysteem in werking ; de detector klinkt een interne sirene eenmaal zintuigen een potentieel gevaarlijke niveau van rook. Om een ​​bestaand alarm systeem te upgraden zodat rookdetectie is opgenomen , voeg een hard-wired rookmelder . De rookmelder zal lopen van de elektrische energie van elektrische leidingen van het

Meer dan ooit