Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe rookmelders Plaats in een Zolder

Rookmelders zijn prachtige levensreddende apparaten die het mogelijk maken dat mensen vooraf te waarschuwen wanneer er een brand uitbreekt . Het plaatsen van een rookmelder op elke verdieping van uw huis en de buurt slaapgedeelte kan uw leven redden . Rookmelders in afgewerkte zolders zijn een noodzaak ook, want afgewerkte zolders maken deel uit van de leefruimte van een woning . Rookmelders kunnen niet worden gebruikt in onafgewerkte zolders omdat de temperatuur schommelingen en stof gevonden op zolders van de rookmelder kan leiden tot storingen . Lees verder om te leren hoe u het beste plaats rookmelders in afgewerkte attics.Things je nodig hebt
Draadloos koppelbare rookmelders ( zie de bron sectie van dit artikel voor een inkoop- link)
schroevendraaier
9 volt batterijen

Toon meer instructies
1

Neem de montagebeugel voor de rookmelder uit de verpakking . Doorgaans is de rookmelder zelf . De ene helft van een losschroeven rotatie moet deze los te maken . Kopen van 2

Houd de rookmelder beugel tegen het plafond waar je het wilt installeren . Experts raden te plaatsen bij het trappenhuis leidt naar de zolder van de vloer beneden .
3

Schroef de montagebeugel aan het plafond met behulp van de schroevendraaier en de bijgeleverde schroeven met de rookmelder . U kunt gipsplaten ankers gebruiken indien nodig.
4

Vervang de batterijen in de rookmelder , indien gewenst. Afhankelijk van hoe lang het apparaat is zittend op een plank , kan de meegeleverde batterijen minder dan vers zijn .
5

Installeer de rookmelder op de montagebeugel door het aanbrengen van het gebruik van de omgekeerde beweging die u gebruikt om het te verwijderen .

Vervang 6 alle rookmelders in het huis met meer van de draadloze koppelbare soort dat als men afgaat, gaan ze alle geluid te garanderen . Dit is vooral belangrijk in een afgelegen gebied , zoals een zolder , waar iemand niet kan horen de eenzame zolder alarm af .

Waarom Hard Wired Rookmelders Chirp

? Een rookmelder kan de belangrijkste veiligheidsvoorziening single in uw huis. Een goed werkende rookmelder bewoners waarschuwen voor de aanwezigheid van rook dat een brand kan aangeven . De rookmelder in de buurt van de locatie van de rook klinkt een alarm , en als bedraad , zal leiden tot alle andere rookmelders in de woning . Bedrade rookmelders gebruiken huishoudelijke spanning voor hun belan

Meer dan ooit