Huis Tuin

Huis Tuin

Brandalarm Testing voorschriften

Brandmelding zijn een cruciaal onderdeel van de veiligheid en beveiliging elk gebouw . Brandmelders niet alleen mensen te beschermen tegen potentieel gevaarlijke situaties , ze waarschuwen brandweerpersoneel , het verminderen van de kans dat een brand de schade omvangrijk zal zijn . Echter, om de veiligheid en beveiliging van brandmelders te handhaven , de National Fire Protection Agency ( NFPA ) heeft een aantal criteria voor het testen van alarmen ontwikkeld .
Redenen voor Alarm

Het is essentieel dat alle gebouw brandalarm goed werkt . Als een systeem storingen in een groot gebouw , honderden levens staan ​​op het spel . Veel lokale gebouw afdelingen , steden en staten hebben regelgeving voor brandalarm , dus zorgen voor het alarm goed werkt is noodzakelijk om te voldoen aan regelgeving. Als een vuur dat doet vernietigen van een gebouw , veel verzekeringsmaatschappijen eisen het bewijs dat brandalarm van het gebouw is getest in overeenstemming met de wet .
Alarm verordeningen

volgens de Occupational Safety and Health Administration , moeten alle werkgevers ervoor zorgen dat alle brandalarm apparaten zijn goedgekeurd voor hun specifieke taak in een gebouw . Sommige detectie-apparatuur is uitsluitend bedoeld voor eenmalig gebruik en wordt vernietigd na het detecteren van een brand . Werkgevers moeten materialen snel en grondig te vervangen. Werkgevers moeten ook een buiten brand alarm te dekken om het te beschermen tegen corrosie , en het brandalarm moet hechten aan de wand of het plafond zonder kabels of buizen.
Wekelijks en Quarterly Eisen

De NFPA vereist wekelijkse en driemaandelijkse controles van brandmeldinstallaties voor zowel bewaakte en onbewaakte brandalarmen . Voor bewaakte brandmelders, moeten gebruikers visueel een brandalarm om te zien of het probleem signaal wordt geactiveerd ; ongecontroleerde panelen vereisen een wekelijkse visuele inspectie van lampen, LED's , zekeringen en voeding te zorgen dat ze naar behoren functioneren . Quarterly , moet u visueel op beide soorten waterstroom schakelaars panelen ' , klep humeur schakelaars en pomp gecontroleerd punten .
Halfjaarlijkse en jaarlijkse behoefte

Elke zes maanden , je moet fysiek testen van de sprinkler waterstroom schakelaars , de bui schakelaars sprinkler klep en de batterijen voor beide soorten alarmen. Eenmaal per jaar , moet u een ontlading van de accu test uit te voeren gedurende 30 minuten en een inspectie van het geluidssignaal , rookmelder , hittemelder , kanaal rookmelder , magneetventielen en voice evacuatieuitrusting op beide systemen . Voor een bewaakte alarm , moet u ook de functionaliteit en het panel acculader van het panel te inspecteren .
Nieuwe Ontwikkelingen

In de 2010 herziening van de NFPA 72 , de National Fire alarm en Signalering Code , werden verschillende nieuwe eisen toegevoegd . Het meldsysteem massa stem, vaak gebruikt in hoge gebouwen , is nu verwerkt in nieuwe brandmeldinstallaties . Er zijn nieuwe eisen voor geautomatiseerde stem verstaanbaarheid in de melding van een brand en nieuwe signalisatie normen voor doven en slechthorende personeel.

FHA Richtlijnen voor rookmelders

De Federal Housing Administration is een onderdeel van het Amerikaanse ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling . Een deel van de opdracht werkzaamheden is de administratie van hypotheken voor eengezinswoningen --- FHA leningen . FHA richtlijnen aangeven welke artikelen moeten worden opgenomen in een huis in om voor die thuis aanmerking te komen voor een FHA lening. Enkele van de

Meer dan ooit