Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> rookmelders >> Content

Hoe Hard - Wired rookmelders Problemen

geïoniseerd alarmen en optische technologie alarmen functioneren iets anders . Ionisatie -technologie heeft de neiging om beter voor het opsporen van kleine deeltjes , die gangbaar zijn in vlammen branden zijn zijn. Optische technologie is over het algemeen beter voor grote deeltjes , zoals de soort die je krijgt in een smeulend vuur . Beide soorten algemeen waarschuwen als ze niet goed werken . Ze piepen , of ga -off zonder aanwijsbare reden . Zelfs hard-wired alarmen kunnen lopen in de batterij problemen , omdat ze back-up batterijen in hen . Instructies
1

Controleer het rode licht emitterende diode ( LED) op de voorkant van het apparaat . Het knippert in patronen afhankelijk van het evenement het apparaat wil melden. Als de rode LED knippert een keer per minuut en het apparaat piept een keer per minuut , het is vertel je de batterij bijna leeg is of ontbreekt . Kopen van 2

Controleer opnieuw de LED . Als de rode LED knippert snel en de hoorn patroon is drie piepjes gevolgd door een pauze , en dan nog drie piepjes gevolgd door een pauze , dan is het alarm is afgegaan . Het apparaat met de snel knipperende LED en de hoorn is degene die het alarm , vals of niet geactiveerd. Deze voorwaarde vereist uw aandacht , niet negeren . Controleer of het een vals alarm en niet een echte brand .

Reinig 3 het apparaat als u last krijgt voortdurend vals alarm . U kunt ook proberen het verplaatsen van de alarm. Vermijd luchtstromen in de buurt van keukens; houd het minstens twintig meter van ovens en boilers . Houd het alarm uit de buurt van zeer vochtige ruimtes zoals badkamers in de buurt , en niet in een stoffige , vuile of vettige gebieden , en ook uit de buurt van tochtige ruimtes.
4

Zorg dat stroom wordt geleverd aan het apparaat. Druk op de TEST /Silence -knop op alle alarmen periodiek . Houd deze ingedrukt en controleer de claxon geluiden .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1002082753.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.