Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe Recycle Fire Alarm

Brand-of rookmelders zijn ofwel ionisatie detectoren of optische detectoren , volgens het Amerikaanse Fire Administration . Ionisatie melders moeten zorgvuldig worden weggedaan , omdat ze bevatten een kleine hoeveelheid americium 241 , een radioactieve stof . Sommige brandalarm fabrikanten zullen hun product voor verwijdering te nemen op het einde van zijn levensduur . Containerparken zijn een andere optie voor het verwijderen van een brandalarm veilig . Instructies
1

Controleer de achterkant van het brandalarm of de handleiding voor contactgegevens van de fabrikant. Bel het bedrijf voordat het brandalarm te informeren over mailing instructies en servicekosten. Sommige bedrijven zullen gratis de beschikking over een paar alarmen dan een vergoeding voor extra brandalarm . Mail het brandalarm in een pakket met het label " uitsluitend voor verwijdering . "

Neem Pagina 2 van het apparaat naar een recyclingbedrijf . Bezoek Aarde 911 naar een plaatselijke recyclingbedrijf dat het zal accepteren vinden .
3

Recycle uw brandalarm met andere kunststoffen . Verwijder de batterijen uit het alarm en de plastic onderdelen in een plastic prullenbak. De EPA raadt u recyclingprogramma van uw lokale gemeenschap voor instructies over wat u met de batterijen als ze alkaline of lithium bevatten controleren.

Hoe maak je een Koolmonoxide Detector Test

Koolmonoxide is een kleurloos , reukloos gas dat niet kan worden gezien . Brandstof - brandende apparaten in uw huis produceren de koolmonoxide , dat niet schadelijk is , tenzij er iets voorkomt dat het gas niet goed luchten . Het hebben van een koolmonoxidemelder in uw huis is een uitstekende veiligheidsmaatregel . De US Consumer Product Safety Commission beveelt het zetten van een koolmonoxideme

Meer dan ooit