Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> rookmelders >> Content

Waarom is mijn rookmelder Going On

Off ? Een rookmelder is een essentieel veiligheidsvoorziening in elk huishouden . Echter , soms zijn ze alarm voor wat lijkt geen enkele reden . Ondanks dit , moet rookmelders nooit worden genegeerd . Als uw rookmelder afgaat , kan het zijn voor een aantal redenen . Vuur

De meest kritische en dringende reden een brandalarm detector is als gevolg van een brand . Als dit het geval is , snel te evacueren het pand en bel de politie en brandweer . Vuur is een ernstig probleem dat het leven kan claimen en vernietigen huizen als niet onmiddellijk opgevangen .
Batterij

Veel rookmelders uitgevoerd met behulp van een batterij. Wanneer de batterij bijna leeg is , kan uw rookmelder alarm om je aandacht te krijgen , waarschuw je de batterij aan het drooglopen . Rookmelder moet regelmatig getest worden , en batterijen moeten ten minste een keer per jaar vervangen worden . Vergeet niet : . Vele bedrade rookmelders hebben een back-up batterij die ook moeten worden veranderd
Boor

Als u in een complex of op het werk in te wonen een gebouw met een hard-wired brandmeldinstallatie , kan uw rookmelder worden veroorzaakt door een boor . Brandoefeningen worden gebruikt om de structuur en veilige praktijken in geval van een echte brand te handhaven . Praat met uw verhuurder of de kop van het gebouw voor meer informatie over evacuatie praktijken voor die specifieke locatie .
Proximity

Soms is een rookmelder gaat af als te dicht bij een rook producerende apparaat . Ovens en verwarming soms genereren kleine hoeveelheden rook die een rookmelder veroorzaken alarm. Bij het installeren van rookmelders , houden ze een eerlijke afstand van deze toestellen. Gebruik ventilatieopeningen en open ramen bij het koken om onnodige geluid offs voorkomen .
Broken

Als u uw rookmelder hebt getest , veranderde de batterij en probeerde al het andere onder de zon , misschien is het tijd voor een vervanging . Hier krijg je een nieuwe rookmelder zo snel mogelijk te zorgen dat uw huis veilig blijft .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1002082708.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.