Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> rookmelders >> Content

Hoe Hard - Wired rookmelders

Rookmelders helpen bij de bescherming die in gevaarlijke situaties brand in de woning door de bewoners te waarschuwen dat er iets mis is . Batterijgevoede rookmelders nog steeds te vinden in veel huizen , maar hard- wired rookmelders zijn populair bij huiseigenaren , en vele staten vereisen ze in nieuwe structuren . Bovendien, veel hebben toegevoegd aan deze eis met de koppeling van alarmen van een huis . Rookmelder kits met een derde draad verlichten de installatie process.Things je nodig hebt
Draadconnectors
Plafond dozen
Potlood No 12/2G NM voedingskabel
No 12/3G NM reiziger kabel
Kabel ripper
Fish tape
Keyhole zag
Lange neus tang
Kabelklemmen
Toon meer instructies
1 < p> Schakel de stroom schakelaars in de meterkast die route elektriciteit aan de circuits waar alarmen worden geïnstalleerd . kopen van 2

Houd doos een alarm om de installatie gebied op het plafond. Een overzicht van de doos met een potlood . Zet de veiligheidsbril en knip het aangegeven gebied met een sleutelgat zag . Herhaal deze stap voor het volgende alarm .
3

Wire de nummer 12/2G NM voedingskabel naar het circuit in de meterkast die u gebruikt voor de alarmen . Haak het andere uiteinde van die kabel op de vis tape en begeleiden de kabel van de zekeringkast , omhoog door het plafond , en over naar de dichtstbijzijnde voorbereide gat .
4

Voer het nummer 12/3G NM reiziger kabel van gat de primaire alarm om de tweede locatie , het bewegen met de vis tape tool. Houd doos van het alarm tot aan de opening in het plafond , en trek de kabels naar beneden door het vak , waardoor ten minste 6 centimeter van de kabel bungelend uit de doos. Plaats de doos in het plafond . Zet de kabel in de doos met kabelklemmen , als het apparaat niet uit zichzelf vastklemmen .
5

Strip off 6 centimeter van de buitenste schil , met behulp van een kabel ripper aan de nu - bungelend geïsoleerde draden bloot . Knip ongeveer 3/4 inch van de mantel van de uiteinden met lange neus tang . Bundelen alle van de like- gekleurde draden van elk vak , en zet ze samen in kroonsteentje caps .
6

Bevestig de beugels voor de alarmen aan het plafond , en steek de alarmen op de draden .
7

terug naar het oorspronkelijke plafond gat en doos , en trek alle kabels door de doos . Sluit samen alle van de like- gekleurde draden en bundelen ze in kroonsteentje caps .
8

Schakel de stroom van de belangrijkste paneel, en druk op een van de test knoppen op een alarm. Zet het uit . Schroef samen de twee helften van de doos en draai ze samen tot ze vastzitten .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1002082700.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.