Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Duct rookmelder installeren

Duct werk regisseert geconditioneerde lucht in uw hele huis . Wanneer er een brand uitbreekt in uw huis , zal de rook -overdracht via het kanaal , het verminderen van de hoeveelheid tijd die het duurt voor de rook om je huis overschreden. Een kanaal rookmelder elimineert het gevaar van kanaal rook overdracht door het uitschakelen van de airconditioning unit of het activeren van een elektrische rook demper die sluit , afgrendeling van de luchtkanalen . Voor het kanaal rookklep om goed te functioneren , moet u ervoor zorgen het is geïnstalleerd correctly.Things Je
Meetlint
Permanent marker
Duct rookmelder
veiligheidsbril
1 1 nodig /4 - inch gat zag
3/8-inch boormachine
3/32-inch boorkop
kruiskopschroevendraaier
Toon meer instructies
1

Maatregel de breedte van de metalen leidingen , met behulp van het meetlint .

Place 2 het einde van het meetlint op het einde van de dichtstbijzijnde leiding elleboog of overgang . Met behulp van de permanent marker , er een markering op de zijkant van het kanaal zes keer de breedte van het kanaal is . Luchtturbulentie zal de lucht stroomt in de bemonstering buis van de rookmelder te remmen .

Verwijder 3 de papieren achterkant van de sjabloon die met het kanaal rookmelder . Druk op de lijm sjabloon aan de kant van het kanaal , met de linkerkant van het template geplaatst aan de markering die u aan de kant van het kanaal geplaatst met de permanent marker .
4

Zet je veiligheidsbril .
5

Bevestig de 1 1/4-inch gat zag in de 3/8-inch boormotor .
6

boor een 1 1/4-inch gat met de boormachine op de twee locaties aangegeven op de rookmelder sjabloon . Wisselen het gat zagen voor de 3/32-inch boor.
7

Boor een 3/32-inch gat op elke locatie aangegeven op de rookmelder sjabloon .
8

Bevestig de bemonstering en pompstengels zoals beschreven in het kanaal smoke detector installatie handleiding . Schuif de buis rookmelder op zijn plaats .
9

Zet het kanaal rookmelder aan het kanaal met de meegeleverde schroeven en de kruiskopschroevendraaier .
10

Raadpleeg een bevoegd elektricien om bedraden de geïnstalleerde kanaal rookmelder . Als de rookmelder niet correct is aangesloten , zal het niet goed functioneren of slecht functioneert .

Onderhoud Richtlijnen voor draagbare brandblussers

Het bijhouden van een brandblusser in uw huis is een van de beste manieren om uzelf, uw huis en uw gezin te beschermen tegen het koken brand en andere gevaren . Brandweer in het hele land te bevelen dat elk huis worden uitgerust met een brandblusser , en deze belangrijke huishoudelijke apparaten is aangetoond dat zowel de bezittingen en levens te redden . Het is belangrijk om die brandblussers goe

Meer dan ooit