Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> rookmelders >> Content

Hoe maak je een rookmelder Toevoegen aan Mijn Alarm

Een draadloos alarmsysteem moet geen draden voor de communicatie tussen sensoren en het bedieningspaneel de coördinatie van de bescherming van een woning . Om een rookmelder toe te voegen aan uw draadloze alarmsysteem , sluit u een draadloze rookmelder die met de centrale kunnen communiceren op dezelfde manier als de andere sensoren doen . U kunt een draadloze rookmelder die compatibel zijn met het draadloze alarmsysteem van dezelfde elektronica winkel of speciaalzaak beveiligingscentrum winkel waar het systeem oorspronkelijk werd verworven is aan te schaffen. Een paar huishoudelijke hulpmiddelen zal nodig zijn ook. Wat je
Draadloos alarmsysteem nodig
Ladder
Batterij /batterijen
Houtschroeven
kruiskopschroevendraaier
Toon meer instructies
1

Informeer de off - site monitoring center , als je betaalt voor een, dat je loskoppelt tijdelijk de draadloze alarmsysteem. Voer het wachtwoord in om de beveiliging toetsenbord of toetsenbord op het scherm van het bedieningspaneel om het systeem uit te schakelen

Plaats Pagina 2 een ladder tegen een muur in de kamer waar je de draadloze rookmelder te plaatsen. ; dit zou een slaapkamer , de woonkamer of een hol zijn. Open het batterijdeksel aan de achterkant van de draadloze rookmelder . Plaats de juiste type batterij of batterijen in de batterijhouder en sluit het deksel .
3

Schroef de draadloze rookmelder op de muur bij het ​​plafond met houten schroeven , met een kruiskopschroevendraaier . Druk op de "Sync "-knop op de zijkant van de draadloze rookmelder . Ga terug naar het controlepaneel .
4

Navigeren door de menu's van het bedieningspaneel tot u bij het ​​menu "Opties " . Selecteer deze . Selecteer " Activeren " of " synchroniseren " uit de menu-opties - de werkelijke naam is afhankelijk van het merk van het draadloze alarmsysteem . Het bedieningspaneel nu '' ziet " dat er een rookmelder als onderdeel van het draadloze alarmsysteem . Ga terug naar het hoofdmenu. Opnieuw het systeem inschakelen door opnieuw invoeren van het wachtwoord . Informeer de off - site monitoring center, als er is een , dat het systeem weer actief .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1002016627.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.