Huis Tuin

Huis Tuin

Wat betekent het als je Rookmelders Chirp

? Een getjilp of piepen rookmelder is een ongemak en ergernis , maar de rookmelder waarschuwt u voor een probleem. Wanneer een rookmelder piept met regelmatige tussenpozen van een paar minuten of een paar seconden , het is niet in werkende staat . Het ontdekken van de bron van het probleem is essentieel voor de veiligheid van je familie . Batterijen

Rookmelders piepen of piep regelmatig om u te waarschuwen dat hun batterijen moeten worden vervangen . U moet de batterijen vervangen in een rookmelder om de zes maanden , maar als de detector kwettert , vervang ze dan onmiddellijk . Wanneer u de nieuwe batterijen plaatst , zal de rookmelder een pieptoon om u te laten weten dat de batterijen correct zijn geïnstalleerd .
Verouderde

Rookmelders hebben vervaldata . De meeste rookmelders zijn ontworpen voor een maximale levensduur van vijf tot 10 jaar . Wanneer de detector het einde van zijn levensduur heeft bereikt , zullen veel rookmelders piepen of piepen om u te laten weten dat het tijd is voor vervanging.
Vuile of defecte

Veel rookmelders hebben automatische systemen en controles om ervoor te zorgen het apparaat in goede conditie te allen tijde. Als de rookmelder piept , kan stof interfereren met de sensor . Verwijder het toestel uit de wand of het plafond , en grondig te reinigen met een spuitbus met perslucht om vuil en spinnenwebben te verwijderen . Als het probleem aanhoudt , het toestel defect is en moet worden vervangen.
Belang

Een werkende brand-en rookmelder kan het verschil tussen leven en dood in een huis te maken brand name een brand die optreedt bij nacht . Een rookmelder is primair verantwoordelijk voor het alarmeren inzittenden van een potentieel brandgevaar van het gebouw vóór die brand wordt gedetecteerd door andere middelen, zoals een brand in een ruimte waar niemand aanwezig is . In de meeste gevallen van fatale thuis branden , ofwel geen rookmelder aanwezig was , of de rookmelder heeft een goede voeding heeft .

Het automatisch laden rookmelders

mag Rookmelders niet worden uitgeschakeld of losgekoppeld . Als ze klinken te vaak moet u het alarm te verplaatsen. Rookmelders kunnen worden uitgeschakeld voor een periode , echter. Ze hebben een stilte functie die tijdelijk een ongewenste alarm kan rustig voor maximaal tien minuten . Het apparaat wordt niet uitgeschakeld , het maakt het tijdelijk minder gevoelig te roken gewoon . Instructies 1

Meer dan ooit