Huis Tuin

Huis Tuin

First Alert rookmelder Installatie-instructies

First Alert is een van de première namen in huis rookmelders . De First Alert alarm is uitgerust met foto-elektrische detectie vermogen , testknop en OptiPath 360 technologie, die is een gepatenteerde technologie die 360 graden directe toegang tot de sensor biedt . De First Alert heeft ook een batterij lade die kan openen zonder dat u het alarm van de montagebeugel te verwijderen . Wat je nodig hebt
Boor met 5 mm boor
Hammer
schroevendraaier
9 - volt batterij
Toon meer instructies
1

Draai de montage beugel tegen de klok in je handen om het te scheiden van de rest van het alarm .

Plaats Pagina 2 de beugel tegen de wand of het plafond waar u het alarm komt te hangen met de verticale montage sleuf uitgelijnd in de 12 o ' clock positie . Trace merken door de montagegaten met het potlood .
3

Boor gaten op elk van de merken die u hebt gemaakt met de 5 mm boortje .
4

Place de plastic pluggen in de gaten die u hebt geboord en tik zachtjes tegen hen in met een hamer .
5

Stel de montagebeugel tegen waar je de plastic pluggen hebt geplaatst. Steek de schroeven door de gaten in de montagebeugel en schroef ze in met de schroevendraaier .
6

Steek de 9 - volt batterij in het alarm .

Lijn 7 up de gidsen op basis van het alarm met de geleiders op de montagebeugel . Draai de houder naar rechts totdat het alarm op zijn plaats klikt .

Het wijzigen van de batterij van een Kidde ionisatie rookmelder 1275

Kidde produceert de 1275 rookmelder , een ionisatie rookmelder die gebruik maakt van een kleine en onschadelijke hoeveelheid van een radioactief element om sporen van rook detecteren. Kidde creëerde de 1275 model wordt gebruikt als standalone detector of bedraad als deel van de reeks met een onderling verbonden systeem . Het model bevat ook een fraudebestendige frame. De detector wordt aangedreven

Meer dan ooit