Huis Tuin

Huis Tuin

Categorieën van Fire Protection Systems

systemen Diverse brandbeveiliging zal ofwel stak branden of in ieder geval helpen inzittenden ontsnappen tijdens een brand . Voorzieningen moeten hebben deze veiligheidsmaatregelen en huiseigenaren kunnen soms een aantal van deze functies op te nemen in hun huizen , in het bijzonder de brandblusser en rookmelders . De meeste staten en lokale wetten vereisen rookmelders in alle woningen . Fire Sprinkler System

Sprinkler systemen draaien leidingen door de plafonds van de gebouwen , met sprinklers vrijgeven spurts van water om branden door het scheiden van de warmte van zuurstof en door het koelen van het vuur te blussen . De sprinklers moeten aansluiten op een branddetectiesysteem onmiddellijk water vrij rond 10 psi . Sprinklers alleen genoeg kracht nodig hebt voor de zwaartekracht om het water te laten vallen op de vlammen . Buizen zijn ofwel gemaakt van kunststof of staal.
Trek alarmen

Pull systemen toestaan ​​dat iemand een brandalarm te trekken . Normaal gesproken , voorzieningen Plaats deze in de buurt van afritten , zodat bewoners het alarm kan trekken op de weg naar buiten . Aan de handgreep zet een akoestisch alarm dat iedereen in het gebouw van de brand waarschuwt en ook stuurt een elektronisch signaal naar een lokale brandweer en ook vaak een hoofdkantoor in de faciliteit . Sommige pull systemen hebben covers die je lift , ontworpen om te voorkomen dat vocht schade aan de trekschakelaar . Voor visueel gehandicapten , trek systemen hebben vaak braille borden.
Rookmelders

woedt brand materialen , het vrijgeven van rook in de lucht die gelukkig kan waarschuwen degenen die de geur van de rook . Rookmelders ook de rook en het stof te detecteren , verrekening van zowel een alarm en soms een signaal naar een brandweer . Thermische melders kan eigenlijk identificeren hoge temperaturen indicatief van branden . Deze systemen hebben soms vals alarm , vooral wanneer iemand verbrandt voedsel tijdens het koken . Sommige alarmen hebben stroboscooplichten dat slechthorenden om branden te waarschuwen .
Brandwerende materialen

Sommige gebouwen hebben het vuurvast materiaal dat verbranding weerstaan ​​, waardoor het gebouw van het verbranden in de eerste plaats . Deze materialen zijn ofwel op basis van glasvezelnetwerken of schuim materialen , inclusief glasvezel, polymere materialen , glas hout , cellulose vezels en keramisch materiaal . Brandwerende materialen niet warmte gemakkelijk uit te voeren en zal niet degraderen , tenzij bij hoge temperaturen verhit .
Brandblussers

Brandblussers toestaan ​​dat deze gevangen in een gebouw te ontsnappen door spuiten een materiaal dat zowel koelt de brand en scheidt het van de brandstof . Drie verschillende soorten brandblussers stak drie verschillende branden : brandbaar materiaal , vloeistof en elektrische branden . Deze brandblussers zijn niet ontworpen om volledig te blussen grote branden , maar zijn eerder bedoeld om te helpen bij het ontsnappen , omdat de blusser snel uit brandstof zal lopen .
Brandtrappen

Sinds brand kan plotseling beginnen , het opsluiten van iemand , brandladder mogelijk om te ontsnappen toen de brand blokkeert de trap . Via nooduitgangen , evacues klim een ladder die zich uitstrekt naar de grond . Naast gebouwen , sommige auto's hebben nood ontsnapt zoals bussen .

Hoe vaak moet u controleren Rookmelders

? Volgens de National Fire Protection Association ruwweg tweederde van thuis brand sterfgevallen in 2003-2006 het gevolg van huizen zonder rookmelders of niet-werkende rookmelders . Rookmelders komen in een breed scala aan stijlen en prijzen , waardoor ze betaalbaar voor bijna iedereen . Controle en onderhoud van rookmelders duurt slechts enkele minuten . Echter , in huizen waar brand opgetreden m

Meer dan ooit