Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> rookmelders >> Content

Hoe een alarm systeem te upgraden naar een twee -draads rookmelder

Een rookmelder onafhankelijk van andere apparaten die zijn aangesloten op een alarmsysteem in werking ; de detector klinkt een interne sirene eenmaal zintuigen een potentieel gevaarlijke niveau van rook. Om een ​​bestaand alarm systeem te upgraden zodat rookdetectie is opgenomen , voeg een hard-wired rookmelder . De rookmelder zal lopen van de elektrische energie van elektrische leidingen van het huis en het functioneren of het alarm systeem aan of uit staat . De toevoeging van de rookmelder niet activiteiten van het alarmsysteem op enigerlei wijze te remmen . Wat je
Ladder
kruiskopschroevendraaier
zaklamp
Houtschroeven
Toon meer instructies nodig
1

Zoek de kamer of ruimte van het huis waar het bedieningspaneel van het alarm systeem zich bevindt . Typ het wachtwoord in het bedieningspaneel om het alarm systeem tijdelijk uit te schakelen . Als extra opdrachten moet worden afgegeven , voert deze opdrachten ook. Ga naar de zekeringkast en reis de stroomonderbreker die elektrische stroom levert aan de elektrische aansluitkast die is aangesloten op het bedieningspaneel .

Verwijder 2 de schroeven uit de afdekplaat dat is meer dan de elektrische kruising box met een kruiskopschroevendraaier . Als de elektrische aansluitkast is achter een lamp , gebruik dan een ladder om de armatuur te bereiken en verwijder de schroeven van rond de armatuur met de kruiskopschroevendraaier.

Verwijder 3 de afdekplaat uit meer dan het aansluitkastje ( of de lamp , als men er in plaats daarvan ) . Richt een zaklantaarn zodat u kunt zien welke schroef op het aansluitkastje zwarte draden gewikkeld rond het , en die schroef witte draden gewikkeld rond het . Draai deze twee schroeven met de kruiskopschroevendraaier.
4

Wind de al - gestripte uiteinde van de zwarte draad aan de achterkant van de rookmelder rond de schroef die de zwarte draden gewikkeld rond het . Herhaal deze procedure met de witte draad aan de achterkant van de rookmelder en de schroef op het aansluitkastje dat witte draden gewikkeld rond het . Draai de twee schroeven .
5

Zet de afdekplaat ( of de lamp ) aan de muur en plaats de schroeven . Plaats de rookmelder tegen de muur , net onder het plafond. Schroef hout schroeven door de gaten in de beugel aan weerszijden van de rookmelder en in de muur met de kruiskopschroevendraaier.
6

Herstel de elektrische stroom op de zekeringkast . Typ het wachtwoord in het bedieningspaneel om het alarmsysteem herbewapenen .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1002016600.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.