Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe rookmelders vermommen

Een rookmelder is altijd waakzaam tegen de gevaren van het inademen van rook of brand . Om te voorkomen dat een rookmelder wordt geknoeid met , vermommen door het plaatsen van het naast een opknoping plafond verlichtingsarmatuur dat het origineel heeft vervangen in het plafond . De opknoping licht van de armatuur zal de aanwezigheid van de rookmelder te verbergen , zodat de toevallige waarnemer niet zal merken dat het er is . U zult benodigdheden van een ijzerhandel , samen met gereedschappen vaak gevonden rond het huis . Minimale elektrische vaardigheden zal ook nodig zijn . Wat je nodig hebt
Ladder
kruiskopschroevendraaier
Rookmelder montageplaat
Houtschroeven
Opknoping plafond lichtpunt
Bulb
Toon meer instructies

1

Trip de stroomonderbreker die elektrische stroom levert aan een overhead verlichting armatuur , bijvoorbeeld in de keuken . Test de lichtschakelaar om te bevestigen dat er geen macht .

Plaats Pagina 2 een ladder onder de overhead verlichting armatuur . Verwijder de schroeven aan de zijkanten van de koepel die de lamp. Plaats de koepel opzij. Draai het lampje en leg het opzij .

Verwijder 3 schroeven rondom de overhead verlichting armatuur met een kruiskopschroevendraaier . Trek de armatuur aan het plafond . Verwijder de schroef - tabblad connectors gewikkeld rond de getwiste paren van draden met uw vingers . Scheid de draden. Plaats de armatuur opzij .
4

Duw de draden die in het gat in het plafond door het centrum van de rookmelder montageplaat . Schroef de plaat aan het plafond , over het gat , het gebruik van hout schroeven en de kruiskopschroevendraaier .
5

Draai het uiteinde van de zwarte draad van de rookmelder rond het einde van de zwarte draad van het gat . Draai het einde van de witte draad van de rookmelder rond het einde van de witte draad uit het gat . Draai de koperkleurige draad van de rookmelder rond de koperkleurige draad van het gat.
6

Draai het uiteinde van de zwarte draad van de opknoping plafond licht van basis rond de twisted pair van zwarte draden die zich uitstrekken van de rookmelder en uit het gat . Draai het uiteinde van de witte draad van de basis rond de getwiste witte draden die zich uitstrekken van de rookmelder en uit het gat . Draai het einde van de koperkleurige draad bevestigd aan de basis rond de twisted pair van koperkleurige draden die afkomstig zijn uit de rookmelder en uit het gat .

Plaats
7 base de opknoping plafond licht op het plafond , naast het gat . Schroef hout schroeven door de voorgesneden gaten in de bodem en in het plafond met behulp van de Phillips -schroevendraaier .
8

Plaats een schroef - tab connector op elk paar getwiste draden . Schroef de aansluitingen op de draden tot u weerstand voelt . Duw de draden in het gat . Plaats de rookmelder tegen de montageplaat . Draai de melder op de voet met de klok mee .

Plaats
9 een lamp in de fitting aan het einde van de opknoping plafond lamp . Herstel de elektrische stroom. De rookmelder is nu vermomd door de aanwezigheid van de opknoping licht en verlichting van de lamp .

Het wijzigen van de batterij van een Kidde ionisatie rookmelder 1275

Kidde produceert de 1275 rookmelder , een ionisatie rookmelder die gebruik maakt van een kleine en onschadelijke hoeveelheid van een radioactief element om sporen van rook detecteren. Kidde creëerde de 1275 model wordt gebruikt als standalone detector of bedraad als deel van de reeks met een onderling verbonden systeem . Het model bevat ook een fraudebestendige frame. De detector wordt aangedreven

Meer dan ooit