Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een alarm te wijzigen

Het alarm in een rookmelder is ontworpen om doordringend luid - anders wordt de waarschuwing wordt aangekondigd mogelijk niet worden gehoord. Een rookmelder dat een gebrekkig hoorn heeft gewijzigd moet worden voor een goed functionerende vervanger die kan werken in zijn plaats . Monteer de instrumenten die werden gebruikt om de defecte rookmelder te monteren , zodat u de wijziging zelf kunt maken . De rookmelder kan worden verkregen van een huis en tuin en winkel de meeste bouwmarkten. Een fundamenteel begrip van hoe elektriciteit werkt in het huis nodig zal zijn . Wat je
tafellamp
Ladder
kruiskopschroevendraaier
vervanging rookmelder montageplaat
vervanging rookmelder
Elektrische tape
Toon meer instructies nodig

1

de stroomonderbreker reis op de zekeringkast , zodat elektriciteit is niet meer actief op het gebied waar de defecte rookmelder is gevestigd. Steek een tafellamp in een stopcontact in de buurt. Probeer het draaien van de tafel lamp op om te bevestigen dat er geen elektriciteit .

Place 2 een ladder onder het plafond gemonteerde rookmelder . Verwijder de schroeven uit rond het alarm met een kruiskopschroevendraaier

Trek 3 montageplaat van de rookmelder is - . En de rookmelder die eraan verbonden zijn - aan het plafond. Strek de draden die uit het plafond , zodat u toegang tot de schroef - tabblad connectors die op de draden .

Twist
4 op het tabblad schroef connectoren van de draden . Plaats de connectors in je zak om later te gebruiken . Wikkel de draden van het gat en van de achterkant van de rookmelder van elkaar . Verwijder de rookmelder en plaats het op een werkvlak .
5

Draai de bovenkant van de rookmelder af . Verwijder de batterij uit het batterijcompartiment binnen. Plaats de vervangende rookmelder op het werkvlak . Draai de bovenkant van de vervangende rookalarm af . Plaats de batterij in het batterijcompartiment en draai de bovenkant weer vast .

Run 6 de draden van het plafond door het gat in het midden van de montageplaat de vervanging rookmelder 's . Plaats de montageplaat tegen het plafond , over het gat . Schroef hout schroeven door de voorgeboorde gaten in de montageplaat en in het plafond met behulp van de Phillips -schroevendraaier .

Steek 7 de draad stekker die wordt geleverd met de vervangende rookmelder in de sleuf aan de achterkant van de rookmelder ; Als de draden blijvend zijn bevestigd aan de achterkant van de rookmelder , deze stap overslaan.
8

Draai het uiteinde van de zwarte draad ( " hot" ) uit het gat rond het einde van de zwarte draad van de rookmelder ; draai de witte draad ( " neutraal " ) uit het gat rond het einde van de witte draad van de rookmelder ; draai de koperkleurige draad ( "ground " ) uit het gat rond het einde van de koperkleurige draad van de rookmelder . Draai het einde van de gele draad ( " alarm interconnectie " ) van het gat , als er een aanwezig is , rond het einde van de gele draad van de rookmelder - indien er geen gele draad in het gat , wikkel een strook elektrisch tape rond het einde van de gele draad van de rookmelder is .
9

Draai een schroef - tab connector , genomen uit uw zak , rond elk van de getwiste paren van draden. Duw de draden terug in het gat .
10

Plaats de vervangende rookmelder tegen de montageplaat . Draai de wekker op het bord met de klok mee . Herstel de elektriciteit op de zekeringkast .
11

Druk eenmaal op de "Test /Reset" knop aan de zijkant van de vervangende rookmelder zodat de hoorn klinkt een paar seconden voordat het wordt uitgeschakeld . Plaats de ladder en tafellamp weg .

Wat zijn Hard Wired Rookmelders

? Rookmelders zijn op grote schaal beschikbaar sinds de vroege jaren 1970 . Deze eenvoudige apparaten redt talloze levens per jaar door de waarschuwing van slapen bewoners om de aanwezigheid van brand in de woning . Bij een alarm wordt geactiveerd , de rookmelder klinkt een luide , schelle sirene dat de meeste dwarsliggers kunnen wekken . Voor zwaardere slapers , of mensen met gehoorproblemen , mo

Meer dan ooit