Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> rookmelders >> Content

Waar moet Rookdetector gelegen zijn

? Volgens de Federal Emergency Management Agency , rookmelders snijd de kans op sterven in een huis brand met de helft. Rookmelders kunnen niet waarschuwen voor brand , tenzij ze in gebieden waar ze rook of hitte en waar u ze kunt horen kan voelen . Op het minimum , zet een rookmelder op elke verdieping van het huis , inclusief kelder. Ook , zoek een detector buiten elke slaapkamer . Slaapkamers

In aanvulling op buiten elke slaapkamer , als je met de slaapkamer deur dicht slapen , plaatst extra alarmen in de slaapkamer zodat ze luid genoeg klinken om een slapende persoon wakker . Nieuwe woningen vereisen rookmelders in elke slaapkamer en hard-wired alarmen zodat als men afgaat ze al het geluid . Als een slechthorende persoon woont in het huis , krijgen een rookmelder voor de slaapkamer dat felle licht knippert in plaats van het alarm afgaat . Plaats het apparaat waar het licht zal schijnen op de persoon slapen. Deze alarmen werken het beste hard-wired , omdat de batterij versies kunnen niet helder genoeg om een slapende persoon wakker te knipperen.
Andere bereiken

Op verdieping zonder slaapkamers , een rook detector moet buiten de woonkamer of familie kamer worden geplaatst . Vergeet niet de kelder , het heeft ovens , boilers en andere apparatuur die brandgevaar kunnen opleveren . Zet de kelder melder aan het plafond van de kelder onderaan de trap . In een twee verdiepingen tellende huis , zoek een detector op de bodem van de trap die leidt naar de tweede verdieping .
Waar niet te installeren

Sommige gebieden in het huis niet moeten rookmelders geïnstalleerd . Een detector in een keuken zou waarschijnlijk een alarm elke keer dat iemand gekookt klinken . Rookmelders niet goed doen in garages omdat uitlaatgassen van auto's zal hen op weg . Je wilt niet zo veel loos alarm hebben dat het geluid van een rookmelder wordt gemeengoed en geen reden tot alarm. Onverwarmde zolders hebben extreme temperaturen die voorkomen dat rookmelders uit te werken . Badkamers hebben meestal te veel stoom voor een rookmelder goed te werken
Dead Air

Plan plaatsing van rookmelders zorgvuldig . ; leg ze op het plafond of hoog op een muur. Dode luchtruimte resultaten wanneer heet, turbulente lucht beweegt zo veel het mist gebieden in de buurt van muren. Om hiertegen te beschermen, moet u de detector aan het plafond zijn 4 centimeter van de muur. Detectoren hoog op een muur moet 4 tot 12 centimeter van het plafond . In gebieden met een zeer hoog plafond hebben , zet de rookmelder in de buurt van het hoogste punt . Niet detectoren monteren in de buurt van een deur of raam dat een ontwerp dat de rook uit de buurt van de detector zou dragen zou kunnen veroorzaken .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1002016548.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.