Huis Tuin

Huis Tuin

Wat te doen wanneer uw rookmelder Chirps

Uw huis rookmelders zijn een essentieel veiligheid component die kan helpen u attent op mogelijke brandgevaar . Het is cruciaal dat de alarmen werken en goed functioneren . Normaal gesproken moet de alarmen zwijgen tenzij rook aanwezig is . Een getjilp geluid meestal geeft aan dat er een probleem met de accu of de bedrading in het alarm. Low Battery

De meest voorkomende reden een rookmelder piept is omdat de batterij bijna leeg is of zwak . Afhankelijk van het merk en model van uw rookmelder , ziet u wellicht ook een rode LED-lampje dat knippert met tussenpozen samen met de tjilpende geluiden . Vervang de oude batterij door een nieuwe , en het fluiten moet stoppen . Gebruik een niet-oplaadbare batterij ; volgens de website alleen batterijen , oplaadbare batterijen hebben een korte levensduur en volledig zelfontlading in twee maanden. Controleer en vervang de batterijen van de rookmelders ongeveer om de zes maanden om ervoor te zorgen dat ze allemaal blijven gevoed en operationeel.
Slechte verbinding

Als je gewoon in een frisse batterij en de rookmelder nog kwetteren , dan moet je een aantal potentiële problemen op te lossen . Het kan mogelijk zijn dat de verbinding tussen de batterij aansluitingen en de batterij zelf slecht . Dit kan zijn omdat de batterij is los of de aansluitingen zijn stoffig . Blaas het stof in het batterijcompartiment en borstel de terminals met een accu borstel. Snap de nieuwe batterij weer aan en zorg ervoor dat de batterij baai deksel volledig gesloten .
Bedrading

Onjuiste bedrading kan een tjilpende ruis veroorzaken. Bijvoorbeeld voor AC alarmen , kan de batterij piepen wanneer het verbindingselement draad geaard , volgens de website First Alert . Getjilp kan ook optreden als gevolg van stroompieken . Tenzij je een elektricien of anderszins bedreven in het omgaan met elektrische en problemen met de bedrading , moet u overwegen het inschakelen van een deskundige om eventuele rookmelder bedrading problemen op te lossen .
Andere problemen

Afhankelijk van uw rookmelders , moet u mogelijk ook om het systeem te resetten . Dit proces kan per rookmelder. Lees de handleiding van uw rookmelder voordat u verder gaat ; je kan bijvoorbeeld , moet de batterij te verwijderen en houd de knop "Test" voor een korte pauze om het alarm te resetten . Houd altijd de veiligheid in het achterhoofd bij het ​​controleren van uw alarm . Volledig te verwijderen van de voedingsbron om uw alarmen voordat u onderhoud uit te voeren op hen om elektrische schokken of schade te voorkomen . Als u niet zeker weet hoe verder te gaan , een deskundige om u te helpen .

Hoe Gooi rookmelders in Missouri

De meest voorkomende vorm van rookmelder bevat een kleine hoeveelheid van americium in een metalen kamer . Bij inademing kan americium gevaarlijk zijn voor uw gezondheid . Anders is het gebruikt in rookmelders hoeveelheid is klein genoeg dat het niet een significant risico oplevert , vooral als u zorg niet te breken of pletten uw rookmelder . Correcte verwijdering van rookmelders zorgt ervoor dat

Meer dan ooit